bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Her er 3 Netflix hacks du helt sikkert ikke kendte i forvejen

Her er 3 Netflix 'hacks' som helt sikkert vil forbedre din oplevelse med Netflix.

Er du vild med streamingtjenesten Netflix? Så vil du helt sikkert synes om disse 3 tricks, som kan gøre din Netflix-oplevelse 10 gange bedre. Læs med, og smid en kommentar hvis du kunne lide artiklen. Der er gennem årene blevet udviklet nogle forskellige tredjeparts-funktioner til Netflix, og mange af dem er faktisk ret fede. Jeg har samlet de 3 bedste her.

1. NEnhancer (chrome udvidelse)

Netflix NEnhancer

Med chrome udvidelsen, NEnhancer, får du en hurtig rating fra IMDB eller Rotten Tomatoes, og muligheden for at se en trailer af en film eller serie på Netflix. Hvis du holder din cursor hen over en film eller serie på Netflix, får du automatisk vist en lille stjerne med en vurdering, og et video-ikon, som giver dig mulighed for at se en trailer til filmen, direkte på Netflix. Bemærk: Denne feature virker dog kun på de fleste amerikanske film-titler, og NEnhancer fungerer kun på PC eller Mac hvor udvidelsen er installeret.

Link  

 
2. Netflix Bible

Netflix Bible

Er du klar over at der findes en masse kategorier, som ikke er synlige på Netflix? Med Netflix Bible, kan du få en liste over alle de kategorier som findes på Netflix, og på den måde, meget hurtigere finde frem til hvilken film du vil se. For at finde frem til de skjulte kategorier, skal du indsætte dette link i din browser: http://www.netflix.com/browse/genre/INSÆT-NUMMER-HER. Husk at erstatte ‘INDSÆT-NUMMER-HER’, med en af de mange kategori-numre som kan findes i Netflix Bible. ‘67673’ er for eksempel koden til Disney film.

Link  

 
3. Tilpas undertekster

Undertekster Vidste du at det er muligt selv at vælge hvordan underteksterne skal se ud på film? Du har faktisk mulighed for både at ændre farve, skrifttype, effekter og meget mere. Det bedste af det hele er at du ikke behøver en tilføjelse eller en app. Faktisk er muligheden allerede indbygget i Netflix, der er bare ikke mange der kender til den. Hvis du ikke synes om dine ændringer, har du også mulighed for at gendanne indstillingerne til standard.

LINK  

Del artiklen med dine venner, hvis du kunne bruge disse Netflix hacks til noget. Du kan gøre det lige herunder:

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.