bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Gør dit liv nemmere: Her er 5 brugbare Siri Shortcuts

Er du hyppig bruger af en iPhone? Kunne du tænke dig at gøre din oplevelse på telefonen lidt sjovere? Så læs med her.

En af Apples helt store nyheder ved lanceringen af iOS 12, var Siri Shortcuts eller Siri Genveje på dansk. Programmet lader dig programmere og automatisere forskellige små opgaver på din iPhone, på én gang. For eksempel har der været en masse snak om at en amerikaner har programmeret en genvej som ved hjælp af en enkelt kommando til Siri, slukker alt musik, skruer helt ned for lysstyrken, sender en SMS til en selvvalgt kontaktperson og starter en video med frontkameraet, hvis man bliver stoppet af politiet. Herefter sørger denne genvej for at sende hele optagelsen til den valgte kontaktperson. Smart.

Det her lyder alt for besværligt til at jeg kan finde ud af det, tænker du sikkert. Faktisk er det slet ikke så svært. Alle med en iPhone kan lave disse genveje. Det kræver blot at du henter appen ved navn ‘Shortcuts’ på din iPhone. Det er let at komme i gang med at sætte nogle små genveje op, men ønsker man noget der kan lidt mere, og er lidt smartere, så læs videre her. Jeg har nemlig samlet 5 brugbare genveje, og jeg gjort det muligt for dig at hente genvejene ned til din egen iPhone.

1. Find hjem

Med dette shortcut, kan du få din iPhone til at guide dig hjem via en selvvalgt GPS app. Min er for eksempel sat til at benytte Waze. Ligeså snart du klikker på genvejen eller aktiverer den via Siri, bliver din GPS åbnet og automatisk sat til at vise dig hjem. Husk at indstille genvejen til din personlige adresse.

HENT DENNE GENVEJ

2. Rabat-regner

Indtast prisen   Du sparer

Kender du det, at man står i en butik med udsalg og ikke lige kan regne rabatten ud i hovedet. Her kommer dette shortcut ind i billedet. Klik på genvejen eller spørg Siri. Herefter vil du blive spurgt om pris på varen og rabatten. Nu vil programmet regne din besparelse, og den endelige pris ud for dig. Uden at du skal stå og fumle med lommeregneren.

HENT DENNE GENVEJ

 

3. Søg på Amazon

Med dette shortcut kan du, med en enkelt scanning af en produkt-stregkode, finde Amazons pris på netop dette produkt. Ud fra dette, kan du sammenligne priser når du eksempelvis står nede i Elgiganten.

HENT DENNE GENVEJ

 

4. Pizza assistent

Med denne geniale genvej udviklet af Apple, kan du finde ud af præcis hvornår du skal køre hjemmefra for at hente din pizzabestilling. Først skal du vælge et pizzaria inden for en valgt radius. I dette tilfælde 20 km. Når du vælger et pizzaria, ringer din telefon automatisk op til stedet. Nu skal du foretage din bestilling. Når du lægger på igen, vil du blive spurgt om hvor lang tid pizzeriaet sagde der vil gå før din bestilling er færdig. Ud fra denne information og din aktuelle placering, laver denne genvej en udregning, og opretter automatisk en påmindelse om hvornår du skal køre.

HENT DENNE GENVEJ

 

5. WIFI QR kode

QR-kode   

Har du tit venner på besøg som gerne vil på dit WIFI? Med dette shortcut, kan de hurtigt scanne en QR-kode fra din telefon, og automatisk blive koblet op på din internetforbindelse. Husk at indstille adgangskoden til din internetforbindelse i Siri Shortcuts.

HENT DENNE GENVEJ

Med disse genveje kan du også indstille og styre udvalgte smart-home produkter som for eksempel Philips Hue.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.