bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

6 Apple Watch apps som gør din hverdag lidt nemmere

Kender du nogle fede Apple Watch apps? Yes, det gør jeg og her er de:

Har du et Apple Watch, men er i tvivl om hvilke apps du har brug for? Her har vi samlet de 6 absolut mest brugbare Apple Watch apps når det gælder produktivitet og nemhed i hverdagen.

Ikke alle de nævnte apps er gratis, men vi lover dig, at de alle er pengene værd.

Carrot Weather

Pris: 45 kr

Carrot weather
Billede: Carrot

Carrot weather er nok verdens bedste, mest intelligente og ikke mindst ondeste vejr-app på markedet, og det er på den gode måde. Carrot weather giver dig en meget detaljeret oversigt, og gør det samtidig nemt at vide hvordan vejret bliver. Er det godt vejr, kan Carrot weather finde på at sige: Solen er overvurderet, klovn. Ikke nok med at appen viser teksten på skærmen, så læser den også vejrudsigten op for dig. Appen findes både til iPhone, iPad og Apple Watch, og er rigtig sjov at have på håndleddet. Dog er appen på engelsk.

Download

 

Just press record

Pris: 45 kr

Er du en af dem som tit ville ønske du kunne optage en samtale, en sang eller bare en note til dig selv direkte fra dit håndled? Så er Just press record lige noget for dig. Appen er meget simpel og kan med et enkelt klik I appen eller på komplikationen på urskiven starte en optagelse. Alle optagelser kan hurtigt overføres til din iPhone hvor de bliver lagret, og kan lyttes til og deles.

Download

 

Cheatsheet

Pris: Gratis

Cheatsheet

Er du en af de glemsomme? Med Cheatsheet kan du gemme og dermed hurtigt finde frem til for eksempel Wifi passwords, nummerplader, navne, telefonnumre mm. Cheatsheet er altså en form for notesystem som sørger for, at du ikke glemmer de vigtige informationer.

Du kan tildele alle noter, eller ‘cheats’ forskellige ikoner. Bedst af alt er appen gratis.

Download

 

Multitimer

Pris: Gratis (IAP: 45 kr)

Multitimer

Vi ved alle at der findes en udemærket tidtager på både iPhone og Apple Watch. Problemet er bare at Apples timer kun kan tage tid på én ting ad gangen. Med Multitimer kan du både holde styr på æggene samtidig med du holder styr på hvor længe teen har trukket. Multitimer er gratis. Dog kan du kun have 6 timere ad gangen på gratis-versionen. Vælger du at opgradere til Pro (45 kroner), får du mulighed for at have så mange timere kørende ad gangen du har lyst til. Appen virker som den skal, og er meget handy at have.

Download

 

Shazam

Pris: Gratis

Shazam

Du kender måske allerede Shazam, men vidste du at de også havde en app til Apple Watch?

Du hører en god sang. Måske i radioen eller til en fest, men du ved ikke hvad sangen hedder. Hvad gør du? Du løfter dit håndled og åbner Shazam. Shazam lytter til sangen og fortæller dig hvad den hedder, hvem der har lavet den og en mulighed for at lytte til en del af sangen. I appen kan du se dine seneste Shazams.

Download

 

Nike+ Run Club

Pris: Gratis

Nike Plus

Nike+ er en af mine all time favorites når det kommer til løbe apps. Der findes tonsvis af motionsapps og jeg har prøvet flere, men jeg ender altid med at vende tilbage til Nike’s app. Den er bare bedre. Lækkert interface, brugervenligt og så virker det bare. Du åbner blot appen og klikker start. Herefter starter en nedtælling fra 3, og så går du bare i gang med at løbe. Appen holder styr på hvor du løber, hvor hurtigt du løber, hvor lang tid det tager, hvor høj din puls er og så kan dine venner endda heppe på dig og sende beskeder undervejs. Muligheder er der mange af.

Download

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.