bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

6 apps til ferien – disse apps må du have!

Jeg har samlet 6 helt vilde apps til din næste ferie. Jeg er sikker på at du ikke kan undvære dem!

Jeg har haft fingrene i 6 forskellige apps til ferien som selvfølgelig findes til måde iPhone og Android. Jeg er helt sikker på at du ikke kan undvære de fleste af dem når du først har prøvet dem.

 

FATMAP

[Pris: Gratis]

fatmap

Med Fatmap kan du finde alle bjerge, udforske farer og være sikker på at du vælger det rigtige bjerg at bestige. Med appen kan du finde bjerge til at ski ned af, bjerge til mountainbiking, og bjerge til rappelling. Hvis du har appen ved hånden er du helt sikker på at vælge det bjerg som passer bedst til dine erfaringer og dit niveau. Helt sikkert en meget anbefalelsesværdig app, hvis du er til bjergbestigning eller elsker skiferie.

Appen er gratis, og kan downloades i App store og Google play lige her:

   

 

FLIGHTRADAR24

[Pris: omkring 25 kroner]

flightradar

Med Flightradar24 kan du tracke alle flyafgange, og fly i luften direkte. Du kan sågar se en live cockpit simulator af hvordan det ser ud fra netop det fly du tracker. Med appen kan du også se billeder af flyet, og informationer om flyet. Appen holder også øje med helikoptere. Du kan se hvor alle fly er på vej hen, og hvor de kommer fra. Så hvis du står i lufthavnen og skal hente en ven, så kan du holde øje med hvornår vedkomne lander. Utrolig smart.

Appen koster omkring 25 kroner på iPhone eller Android, og kan købes her:

   

 

MY AURORA FORECAST

[Pris: Gratis]

aurora

Med My Aurora Forecast kan du næsten være 100% sikker på at se det meget populære nordlys. Hvis du har appen downloadet på din smartphone, kan du se et verdenskort over de steder hvor det er mest sansynligt nordlyset dukker op. Appen giver dig også forslag til de bedste nordlys-lokationer.

Appen koster dig ikke en rød reje, men der findes dog også en Pro version som koster 16 kroner. Appen kan downloades lige her:

   

 

TRAVELBIRD

[Pris: Gratis]

TravelBird

Med Travelbird kan du finde markedets billigste rejser. Det hele foregår over mobilen, og appen er gratis at downloade. Appen fungerer lidt ligesom momondo, men er – for mit vedkomne – lidt mere overskueligt. Det er nemt og hurtigt at finde de bedste rejsetilbud med Travelbird.

Appen kan downloades her:

   

 

STREETWHERE

[Pris: Gratis]

Streetwhere

Hvis du er til street tøjmærker som Supreme, Palace og Thrasher, så er den her app helt sikkert noget for dig. Med Streetwhere, kan du finde alle street tøjbutikker over hele verden – nemt med den gratis app. Appen guider dig automatisk hen til netop den butik du gerne vil besøge.

Appen er som tidligere nævnt gratis, og kan downloades til både iPhone og Android lige her:

   

 

JOURNI

[Pris: Gratis]

Journi

Journi er en gratis rejsedagbog, hvor du nemt kan skrive ned hvad du foretager dig. Alt hvad du skriver i din dagbog bliver publiceret i appen så dine venner og familie kan følge med i din rejse. Appen er god til dig som rejser tit, eller som bare godt kan lide at have et lækkert minde som altid ligger på din mobil.

Appen er gratis, og kan downloades lige her:

   

 

Det var de apps jeg have fundet frem, og jeg håber at du kunne bruge dem til noget. Hvis du har lyst, er du velkommen til at smide en kommentar herunder, og dele artiklen med dine venner!

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.