bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Her er 8 ting du skal huske når familien skal på ferie!

Jeg har samlet er tjekliste over de 8 vigtigste tech-relaterede ting du skal huske når du - og familien - skal på ferie!

Du går sikkert – ligesom alle os andre – og forsøger at huske alle de vigtigste ting til ferien. Det er heller ikke ligefrem fordi det er nemt at huske alle de forskellige ting der skal downloades, købes og findes. Så derfor har jeg heldigvis samlet en liste over de 8 vigtigste ting du skal huske, når du skal på ferie. Hvad enten det er bilferie til Østrig eller charterferie til Spanien. Hvad enten du har børn eller ej, så er der helt sikkert noget du kan bruge her.

Husk:

At downloade netflix film

netflix film

Hvis du vil se Netflix, Viaplay eller HBO, er det en rigtig god idé at downloade de film du kan lide hjemmefra! Det er rigtig nemt at downloade film på netflix. Så er det ikke helt ligeså kedeligt at rejse, når man har en masse gode film, som kan ses lige når du vil – helt uden internet.

 

At downloade lydbøger, eller e-bøger

lydboeger

En anden god idé kan være at downloade en masse lydbøger på Storytel eller Mofibo – som er de to største og bedste apps til lysbøger. Det er nemt og gratis at downloade lydbøger på Storytel og Mofibo, og så synes jeg bare at det meget mere spændende at lytte til en bog, end det er at læse den. Hvis du er mere til at læse bøgerne selv, kan det også være en idé at downloade nogle gode e-bøger på tjenester som E-reolen, eller Saxo.

 

At opdatere din GPS, eller finde den bedste GPS app

GPS

Noget af det allervigtigste når du skal på bilferie, er enten at opdatere din GPS, eller at finde en rigtig god GPS-app som bare virker og ikke bruger alt for meget strøm når du skal køre langt.

LÆS OGSÅ: Find den bedste GRATIS GPS app til din smartphone!

 

Et par gode høretelefoner

hoeretelefoner

Et must til ferien, er et par gode høretelefoner som kan lukke lyden godt ude og samtidig have en rigtig god lyd. Når man skal rejse langt er et par Apple Earpods måske ikke helt godt nok – og så må man gerne være lidt egoistisk og gå ud og købe et rigtig godt par hovedtelefoner. Til musik og lydbøger på farten vil jeg anbefale et par Marshall Major II Bluetooth høretelefoner, mest af alt på grund af deres flotte tidsløse design, og deres gode lyd. Marshall Major II Bluetooth kan købes på Amazon lige her.

 

Et kamera

kamera

En anden rigtig fed ting at have med på ferie er et kamera, så man kan tage nogle gode billeder, og have et rigtig godt, permanent minde fra ferien. Billeder er en rigtig god måde at dokumentere sin ferie, og det er altid hyggeligt at sidde og se billeder fra ferien når man kommer hjem. Især hvis billederne er gode. Man behøver ikke eje et Canon EOS 80d til 9000 kroner for at tage nogle gode billeder. Man kan også nøjes med en iPhone – som i øvrigt tager nogle gode billeder hvis du bruger disse smarte tricks for at få dine billeder til at se ekstra godt ud.

 

En smart-adapter

skross

Det er en rigtig god idé at medbringe en adapter når du skal på ferie til lande som ikke bruger samme stik som vi gør her i Danmark. Skross World Adapter er jeg selv rigtig glad for, og det er i mine øjne den ‘bedste’ adapter på markedet. Den har både stik til Europa, Storbritannien, USA og Australien indbygget i samme adapter. Rigtig smart! Og så er prisen heller ikke særlig høj. Kun omkring 150 kroner, så det er jo lige til at overkomme.

 

En Trakdot bagagetracker

trakdot

Trakdot er en smart lille enhed du placerer i din kuffert så snart du er færdig med at pakke. Efterfølgende kan du så tracke din kuffert, og se hvor den er i verden – hvis den skulle blive væk. Det er nemt og enkelt, og det hele foregår over din mobil på Trakdot’s app. Den kan købes her til ca. 730 kroner.

 

At tjekke om du har data i udlandet

telefon

Hvis dit mobilabonnement ikke tillader data i udlandet, kan det være en god idé at slå den funktion til, skifte mobilpakke eller mobilabonnement. Det er rigtig nedtur at stå ‘in the middle of nowhere’ og ikke kunne finde hen til sit hotel, fordi man ikke har data i udlandet, så man kan bruge sin GPS. Hvis du går og lurer på et nyt mobilabonnement vil jeg anbefale Oister – som er meget billigt i forhold til hvad man får. Jeg bruger selv Oister, og er rigtig glad for det!

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.