bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Anmeldelse af Marshall Stanmore Multiroom: Retro-look og god lyd

Jeg har haft fornøjelsen af at anmelde en af Marshall's top-of-the-line produkter, nemlig deres Stanmore Multiroom.

Det er længe siden jeg sidst har hørt en højtaler – i den størrelse, til den pris og med et så elegant og stilfuldt design – lyde så godt. Med mulighed for at styre både bas og diskant, tilslutte via 6 forskellige kilder og ikke nok med det også kan indstille 7 forskellige forudindstillede playlister som kan tilgås direkte fra kontrolpanelet, finder du ikke en bedre højtaler end Marshall Stanmore Multiroom.

Her er min ærlige og uforbeholdne mening.

Design, kvalitet og holdbarhed

Designet på Stanmore kan ifølge min mening ikke blive meget bedre. Retro-designet sidder lige i skabet og højtaleren er udført på sådan en måde at uanset hvor du stiller den, ser det fantastisk ud. Hele højtaleren er betrukket med et læderdesign som gør det hele lidt federe at se på. Knapperne og kontrolpanelet er simpelt at navigere i og er udført i et cool vintage metal-look.

Højtaleren oser at kvalitet, både visuelt, men også når du mærker på den og bruger knapperne som er overraskende rare at dreje på. Stanmore har en god vægt og står godt fast med 4 gummifødder. Stanmore Multiroom kan ikke bruges som en transportabel højtaler da den skal sidde i en stikkontakt for at kunne betjenes via wifi. Er du mere interesseret i at kunne tage din højtaler med på stranden, skal du have fat i Stanmore Bluetooth som kan lades op og tages med på farten.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse Af Skullcandy Hesh 3: Lækker Teknologi Forklædt I Billig Plast

Lyd, funktioner og brugervenlighed

Stanmore ControlsLyden i Stanmore Multiroom er helt igennem eminent, og det bliver kun bedre når du justerer både bas og diskant til at passe perfekt til dit behov. Fra første gang jeg tændte højtaleren var jeg ‘blown away’ over hvor godt den spiller og får fat i mange lyd-detaljer. Derudover kan den spille overraskende højt i forhold til dens størrelse. Selvom Stanmore har flere forskellige funktioner som kan virke uoverskuelige, gør både appen (Marshall Multiroom) og det simple design, det hele lidt nemmere og mere brugervenligt at navigere i. Det tager ikke mere end 5 sekunder at koble højtaleren op via Bluetooth. Wifi-opsætningen var derimod lidt mere tricky og tog mig næsten en time, da Google Home ikke kunne finde højtaleren som i øvrigt ikke teede sig som jeg gerne ville have. Det trak tænder ud, men da det først var overstået og højtaleren var koblet op virkede det, og nu fungerer det som en drøm.

Noget af det smarteste ved Stanmore Multiroom, er at man kan indstille 7 forskellige kanaler med selvvalgt musik. Disse kanaler kan nemt tilgås fra kontrolpanelet og appen.

Marshall Stanmore Multiroom kan kobles op via Spotify Connect, Apple Airplay og Google Cast, og det virker bare. Hver gang. Dette giver mulighed for at bruge højtaleren ligesom en sonos-højtaler og koble flere enheder sammen i flere forskellige rum. Derudover spiller det bare når du switcher fra en enhed til en anden.

Appen

Marshall Stanmore Multiroom appMarshall Stanmore Multiroom appAppen Marshall Multiroom kan bruges som en fjernbetjening til at styre de forskellige knapper og funktioner på selve højtaleren. Appen virker ganske udemærket men designet og brugervenligheden kunne sagtens forbedres.

Boksen og dens indhold

Boksen som Stanmore kommer i, er mindst ligeså fin og elegant udført som højtaleren selv. Boksen indeholder meget få ting som får dig hurtigt i gang med at bruge det nye produkt. Et power-kabel, et AUX-stik, en fin pose til højtaleren, 3 hurtige manualer og så selvfølgelig selve højtaleren. Det er alt. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og det gør en stor forskel for en perfektionist som mig. Ros for det.

Pris og endelig vurdering

Med en pris på 3500 kr, får du ikke meget mere højtaler for pengene. Marshall Stanmore Multiroom er helt klart et glimrende valg hvis du står og leder efter en højtaler som kan spille højt, har god lyd, er elegant og kan kobles op til din wifi-forbindelse og bruges ligesom en sonos-højtaler.

90%
4,5 stjerner

Marshall Stanmore Multiroom

“Med mulighed for at styre både bas og diskant, kunne tilslutte via 6 forskellige kilder og ikke nok med det også kan indstille 7 forskellige forudindstillede playlister som kan tilgås direkte fra kontrolpanelet, finder du ikke en bedre højtaler end Marshall Stanmore Multiroom.“

  • Design
  • Kvalitet
  • Lyd
  • Funktionalitet
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.