bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Hammerhead BT: Smarte høretelefoner med knap så smart design

Jeg har over en måneds tid testet Hammerhead BT, og de har levet op til mine forventninger.

Gaming-giganten Razer har været så venlige og lade os anmelde deres nyeste skud på stammen inden for lyd. Nemlig deres Hammerhead BT, som er et par utroligt komfortable bluetooth høretelefoner som ikke kun kan bruges når du gamer, men også når du løber en tur, sidder i toget eller bare gerne vil høre en god lydbog hjemme i sofaen.

Selvom høretelefonerne er trådløse, så har Razer alligevel formået at beholde det pulserende grønne Razer-logo på siden af høretelefonerne som gør det hele lidt sjovere.

Design og kvalitet

hammerhead BT

Razer har med Hammerhead BT valgt at gå skridtet videre og opgradere til metal frem for plastik, og det giver simpelthen en meget bedre oplevelse, både når du har dem på – da det giver lidt tyngde – og når du ser på dem.

Ud over det har høretelefonerne en passende ledningslængde og flade ledninger, som gør det sværere for dem at krølle sammen hvis man har dem i lommen, og det er et plus.

På midten af høretelefonerne har Razer placeret en magnetisk clips, som kan sættes fast i tøjet så de ikke falder af. Clipsen er smart nok, men irriterende i længden da den er så tung. Både ledninger og klips er dækket af et mat materiale som er behageligt at se på og røre ved.

Overordnet set er Hammerhead BT et slidstærkt par høretelefoner som samtidig ser knald godt ud – hvis man altså bryder sig om den grønne farve. Parret kan nemlig ikke købes i andre farvevarianter hvilket trækker ned hos mig.

Lyd og funktioner

Med hensyn til lyd har dette par en rigtig klar lyd, som for mit vedkomne ikke gør det store. Jeg synes lyden er utrolig rar og blød men har stadig en okay klarhed i vokal. Bas og dybe toner kommer desværre ikke lige så meget til udtryk som jeg kunne have ønsket mig.

Derudover holder de både lyden godt inde og ude i forhold til at det er et par in-ear høretelefoner vi har med at gøre.

I æsken kan der findes fire forskellige gummi-dutter, så det ikke bliver svært at få Hammerhead til at passe i netop dit øre.

Batteriet holder for mit vedkomne en hel dag hvis jeg render rundt med dem hele tiden. Hvis jeg kun bruger dem et par timer om dagen, kan de sagtens holde 3-4 dage uden at blive ladt op. Det tager omkring 2 timer at lade dem fuldt op. LED-logoet lyser rødt når det er tid.

Pris og endelig vurdering

Til mellem 900 og 1000 kroner får du nok ikke et bedre sæt trådløse høretelefoner. Hammerhead BT levede op til mine forventninger og jeg har ikke brugt andet den sidste måned. Det er ikke et problem at sættet skal lades op. Jeg plejer at lade dem om aftenen og så er de klar næste morgen.

Med hovedtelefonerne medfølger også en lille taske, som høretelefonerne kan transporteres i. Den har jeg dog ikke brugt én eneste gang endnu, da det simpelthen er alt for besværligt at pakke høretelefonerne sammen.

Alt i alt, et lækkert par høretelefoner med god lyd og et smart design.

 

70%
3,5 stjerner

Lækre høretelefoner

Hammerhead BT er et lækkert par høretelefoner som har levet op til mine forventninger. Selvfølgelig er der altid nogle ting som ikke er i top og de er også kommet med i min samlede vurdering.

KØB
Razer Hammerhead BT kan købes her
  • Design
  • Kvalitet
  • Lyd
  • Funktionalitet
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.