bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Bærbar hjemmebiograf – Anmeldelse af Mi Smart Projector Mini

Nyd film og serier med et 120" billede, projekteret direkte op på din væg. Læs min personlige erfaring og find ud af om produktet er noget for dig.

Jeg har over en periode nu testet Xiaomi Mi Smart Projector Mini, og jeg kan starte med at sige at det er et glimrende lille produkt, som virker efter intentionen og som giver en god billedeoplevelse – størrelsen på projektoren taget i betragtning.

Hvad følger med i pakken?

Når du modtager din Mi Smart Projector Mini, bliver du indbudt af en fin hvid æske som indeholder en manual, en remote, en strømforsyning – og selvfølgelig projektoren selv. ‘Unboxing-oplevelsen’ er på et pænt højt niveau.

Design

En projektor et bestemt ikke den flotteste ting, og det er ofte svært at få det til at se pænt ud i en indretning. Tit ender det med at man pakker den væk når man ikke bruger den. Mi Smart Projector Mini derimod, er faktisk rigtig flot og stilren, og jeg har ikke noget imod at have den stående fremme i mit hjem.

Projektoren er pakket ind i hvid plastik på siderne og på bagsiden. Fronten er af et mørkegråt stof-materiale. Designet er generelt meget pænt, rent og passer ind i de fleste hjem.

På fronten hvor billedet bliver projekteret fra, er der monteret et lille kamera i bunden som gør det muligt for projektoren at fokusere automatisk.

Toppen er super simpel. Der er kun placeret en tænd/sluk-knap. Der kunne jeg godt savne nogle af de samme controls som på fjernbetjeningen. Det er nemlig ikke muligt at betjene det indbyggede Android TV uden fjernbetjeningen.

På bagsiden er der 4 indgange. En strøm-indgang, en AUX-indgang, en USB-indgang og en HDMI-indgang. Desværre er det ikke muligt at tilkoble et ethernetkabel, men det er muligt at tilkøbe en USB til ethernet adapter som kan sættes i USB-indgangen.

Bunden af projektoren har et handy tripod-mount, så man kan sætte den på et almindeligt kamerastativ.

LÆS OGSÅ: Netflix hack: Sådan får du adgang til MEGET mere indhold helt lovligt!

Billede

Da jeg startede projektoren op for første gang var jeg utrolig overrasket over hvor skarpt og pænt et billede der blev vist fra så lille en projektor. Mi Smart Projector Mini har en indbygget autofokus fuktion som giver et helt skarpt billede uanset hvor du placerer enheden, og den funktion virker overraskende godt.

Størrelsen på denne projektor taget i betragtning, er det et super flot billede som bliver vist. Selvfølgelig findes der modeller som viser et billede af højere opløsning og med skarpere farver, men igen – dette er en meget lille transportabel projektor, og med det i mente så kan det ikke blive meget bedre.

Opløsningen på Mi Smart Projector Mini er 1920×1080 px, til forskel fra for eksempel konkurrenten Anker Nebula Mars II, som kun har en opløsning på 1280×720 px.

Mi Smart Projector Mini har den såkaldte Four-channel LED teknologi installeret som giver meget klarere farver end konventionel LED gør.

Denne projektor kan vise et billede på op til 120 tommer i størrelsen. Det giver en super fed filmoplevelse, og det er hurtigt at sætte en lille hjemmebiograf op.

Læs mere på Xiaomis hjemmeside her.

Autofokus

Lyd

Xiaomi’s Mi Smart Projector Mini har indbyggede højtalere, og det er rart ikke at skulle være afhængig af en ekstern lydkilde. Desværre er lyden ikke noget at råbe hurra for, men det er ganske udemærket i forhold til at det kommer ud af så lille en enhed. Det er muligt at kilkoble bluetooth enheder til projektoren. Det kunne være et headset eller en højtaler. Det fungerer nogenlunde, men jeg oplever ofte forsinkelse på lyden. Vil man undgå dette er der AUX-indgang i projektoren også.

Teknologi og opsætning

Opsætningen er meget enkel. Når du tænder projektoren for første gang, bliver du guidet gennem opsætningen af wifi, opdateringer mm.

Denne model har indbygget Andriod TV, som du kan styre med den medfølgende fjernbetjening. Her kan du downloade apps som Netflix, Viaplay, HBO, Disney+ og meget mere – ligesom du måske kender det fra Apple TV. Her er det bare indbygget.

Det er selvfølgelig stadig muligt at tilkoble et Apple TV via HDMI-indgangen, men Android TV virker faktisk også udemærket, og film og serier kører som regel uden problemer. Desværre er Android TV dog ikke så hurtigt når man navigerer rundt.

Projektoren har bluetooth og wifi indbygget, så du kan streame film og serier uden at downloade dem først, eller slutte en computer til. Du kan også tilknytte eksterne bluetooth enheder.

I indstillingspanelet på projektoren kan du indstille lysstyrke, fokus, tilt og meget mere. Det er meget brugervenligt.

Desværre er produktet ikke batteridrevet så, det skal tilsluttes en strømforsyning.

Konklusion og pris

Generelt er Mi Smart Projector Mini en super god projektor og et rigtig smart alternativ til et TV. Jeg kan til enhver tid anbefale denne, og selvom der er bedre og dyrere modeller på markedet, så får du altså virkelig meget for prisen her.

Prisen for Mi Smart Projector Mini ligger på 3.990 kroner, og kan købes hos 2tech.dk.

80%
4 stjerner

Smart og flot lille projektor til en god pris

På trods af små mangler som ethernet-stik, controls på selve enheden og muligheden for at kunne køre på batteri, så får du så meget for pengene at det er ting man kan leve uden.

KØB NU
Interesseret i produktet?
  • Design og kvalitet
  • Billede
  • Lyd
  • Teknologi og brugervenlighed
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.