bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Anmeldelse af Skullcandy Hesh 3: Lækker teknologi forklædt i billig plast

Jeg har over et stykke tid testet Skullcandy Hesh 3. Her er min mening om produktet.

Jeg har over en periode testet Skullcandy Hesh 3, som er en opgradering af deres forrige Hesh 2. Overordnet set er hovedtelefonerne et ganske udemærket par hovedtelefoner til en overkommelig pris.

Hesh 3 er udstyret med Bluetooth-teknologi, og et AUX-kabel hvis du skulle gå tør for strøm. Hovedtelefonerne kan både bruges når du er på farten, og når du sidder der hjemme.

Design og kvalitet

Designet på Hesh 3 er ganske simpelt. Der er ikke rigtig nogen form for branding. Hvis det ikke var for det lille, næsten utydelige Skullcandy logo på siden, kunne hovedtelefonerne – på afstand – sagtens forveksles med et billigt par fra biltema. Men overordnet set er designet meget stilrent og lækkert at se på. Kopperne har et lækkert mat materiale som er rart at røre ved.

Hovedtelefonerne er utrolig behagelige at have på, eftersom at kopperne går ud over ørerne og ikke sidder uden på ørerne og klemmer. Dette gør dog også at de bliver en smule klodsede at se på, og knap så stilede.

Kvaliteten er derimod knap så god som man kunne have forventet af et par hovedtelefoner til 1000 kroner. Både bøjlen og kopperne er lavet af noget floppet plastik, og leddene virker skrøbelige og spinkle. Derudover er ledningerne som forbinder de to kopper ikke beskyttet, så man kan se dem når man folder kopperne på Hesh 3 sammen. Ledningerne hænger selvfølgelig ikke ud, men er strammet op inde i bøjlen. De er dog mere udsatte når de ikke er beskyttet inde i leddet. Ser man bort fra dette, er både design og funktionalitet i hovedtelefonernes led ganske udemærkede til prisen.

Hesh 3 fås i 4 forskellige farver. Sort, mørkeblå, rød og grå

Lyd, funktioner og brugervenlighed

Lyden på Skullcandy Hesh 3 er meget tung og bassen går rigtig dybt. Hovedtelefonerne lukker lyden rigtig fint ude og de fungerer godt når man for eksempel kører i tog, hvor man helst ikke vil have at andre skal kunne høre det som kommer ud af sine hovedtelefoner.

Bluetooth-teknologien fungerer utrolig godt, og de connecter overraskende hurtigt og nemt i forhold til mange andre bluetooth-headsets. Rækkevidden er helt exceptionel.

Batteriet holder op til 22 timer, og lader hurtigt op. 10 minutters opladning svarer cirka til 4 timers brug, hvilket er overraskende godt, sammenlignet med flere andre hovedtelefoner på markedet.

Knapperne på siden fungerer som de skal og det virker meget simpelt. Alle kan finde ud af det. Skru op, skru ned og en knap i midten som du kan tænde på og sætte musikken på pause. Dobbeltklikker du, starter hovedtelefonerne siri. Mikrofonen i Hesh 3, fungerer som den skal, og er skjult i den højre kop.

Boksens indhold

Boksens indhold er meget, meget skrabet. Den indeholder, hovedtelefoner + en lille papboks med to kedelige, nærmest sammenkrøllede manualer, et AUX-kabel og et usb kabel. Det virker næsten som om at budgettet ikke har rækket til mere.

Selve oplevelsen når du åbner boksen er faktisk meget indbydende. Hovedtelefonerne ligger fint i en fordybning, og boksen lukker med magneter. Jeg kunne godt have savnet en såkaldt ‘travelbag’ til hovedtelefonerne når man skal have dem med på farten. Med skrøbelige led og udsatte kabler, holder de ikke længe på farten, hvis de ikke ligger godt beskyttet i en lille taske eller etui.

Skullcandy-box

Pris og endelig vurdering

Til 1000 kroner synes jeg egentlig at du får et ganske udemærkede par bluetooth hovedtelefoner som også fungerer med det gode gamle AUX-kabel. Flot stilrent design, med enkelte ulemper. Jeg anbefaler hovedtelefonerne til dig der har et budget og er meget på farten. Her fungerer de som de skal.

KØB HER

70%
3,5 stjerner

Skullcandy Hesh 3

Hesh 3 er et flot par hovedtelefoner som fungerer godt, med mulighed for både bluetooth og AUX-tilslutning.

  • Design
  • Kvalitet
  • Lyd
  • Funktionalitet
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.