bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Apple arbejder på at implementere MicroLED skærme i deres fremtidige produkter

Apple arbejder i al hemmelighed på at implementere teknologien Micro-LED i deres fremtidige produkter.

Det er ikke LED eller OLED vi taler om her. MicroLED er nemlig navnet på verdens fremtidige skærmteknologi. I følge rygterne skulle Apple – som de første – nu have fremstillet den første prototype af en mobiltelefon med MicroLED skærm.

Bedre end OLED

MicroLED fungerer på samme måde som OLED, hvor hver pixel er selvlysende, så skærmen skulle have den samme gode sortgengivelse. Den nye skærmteknologi har alle fordelene fra OLED, men ingen af ulemperne.

Indtil nu har vi kun set ét produkt på markedet med MicroLED skærm. Nemlig Samsung ‘The Wall’ TV’et på 146″ som blev vist frem ved CES.

Flere producenter arbejder med MicroLED. Heriblandt Samsung og LG, men vi har endnu ikke set et færdigt mobil-produkt med den nye skærm.

Nye produktionsfaciliteter

Rygterne går på at Apple for fremtiden selv vil producere deres skærme. Dette vil give Apple store konkurrencefordele, men vil også blive meget dyrt. I 2014 købte Apple firmaet LuxVue, hvorefter de åbnede deres eget forskningslaboratorium i Taiwan, for at forske i den kommende skærmteknologi. Der er angiveligt allerede blevet lavet flere prototyper med MicroLED. De nye produktionslokaler er på hele 62.000 kvadratmeter med mere end 300 ansatte allerede.

Vi kommer nok i første omgang til kun at se MicroLED skærme til Apple Watch, da det er dyrt at lave store displays. De kommende MicroLED skærme vil dog ikke kunne ses på markedet, før om et par år.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.