bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Apple over-ear hovedtelefoner måske på vej

Flere rygter tyder på at Apple måske udgiver et par over-ear hovedtelefoner til efteråret.

KGI-analytiker Ming-Chi Kuo har meldt ud at Apple måske har planer om at udgive et par over-ear hovedtelefoner.

At Apple pludselig begynder at rode sig ud i lyd, kan måske lyde overraskende, men efter udgivelsen af HomePod har de virkelig vist hvad de kan i forhold til lyd, så det ville ikke komme bag på mig hvis Apple kommer med et par hovedtelefoner til efteråret.

Nul Beats by dre

Hovedtelefonerne bliver efter sigende udgivet under Apples eget navn. Det vil sige at vi denne gang kommer til at se et par hovedtelefoner fra Apple selv, og ikke fra søsterselskabet Beats by Dre som har specialiseret sig i lyd.

Om disse hovedtelefoner på nogen måde kommer til at kunne måle sig med nogle af de bedste hovedtelefoner på markedet – fra for eksempel B&O, B&W og Bose – ved vi endnu ikke, men meget kunne tyde på at Apple har tænkt sig at gå all-in på lyd.

Disse nye hovedtelefoner kommer højst sandsynligt til at kunne måle sig med Homepodden, både i forhold til lydkvalitet, brugervenlighed og design.

Vores forventninger til Apple over-ear hovedtelefoner:

  • Det velkendte Apple-design (højst sandsynligt hvidt)
  • W1 (eller W2) chip
  • Siri integration ligesom vi ser hos AirPods
  • Høj lydkvalitet
  • Vandafvisning
  • Nem opsætning, og god brugervenlighed

Hvis Apple er opsat på at overtage lyd-spillet som de gjorde med HomePod, så er der flere af de store lydproducenter som hurtigt kan komme i knibe.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.