bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Apple Homepod får dårlige anmeldelser

Efter Apples Homepod lauch, har flere nyhedsmedier været hurtige til at sige deres mening om den nye smart-højtaler. Ikke alle er lige begejstrede.

Den længe ventede Apple Homepod til lige godt 2700 danske kroner, får ikke kun gode anmeldelser. Her er ser vi på en af de seneste anmeldelser.

For 2700 kroner, skulle man mene at kunne få en brugervenlig højtaler med god lyd, som bare virker. Især når producenten er Apple. Dette er dog tilsyneladende ikke tilfældet med den nye Homepod, hvis du spørger Youtuberen Armando Ferreira. Ja, den gode lyd ser ud til at være der. Faktisk mener mange at det er den bedste smart-højtaler i forhold til lyd, men de to andre ting… fungerer åbenbart ikke som de skal.

I den ærlige anmeldelse fra Armando Ferreira får han ikke ligefrem højtaleren til at fremstå som noget han vil anbefale at købe. Han fraråder det ligefrem, og anbefaler at man venter til anden udgave af Homepod udkommer, eller til de har fikset fejlene som kan ses i videoen nedenfor. I videoen sammenligner han højtaleren med Amazon Echo, og Google Home. Hvornår Apple har tænkt sig at rette op på fejlene er endnu uvidst.

Det skal dog siges, at Homepod, endnu ikke er tilgængelig i Danmark. Højtaleren kan dog købes med udenlandsk stik, og med engelsk tale.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.