bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Beats X er her – Se de fede features og de flotte billeder!

De helt nye Beats X fra Beats by dr dre er udkommet!

Hvis du længe har glædet dig til at se og eje de nye Beats X, er du helt sikkert ikke den eneste. Jeg har glædet mig som et lille barn, og nu er de endelig ude. Her på siden har jeg samlet en masse af de ALLER fedeste ting ved de nye beats. Høretelefonerne fås indtil videre i fire forskellige minimalistiske farver. Sort, Hvid, Mørkeblå og grå. Farverne kan ses på Beats by dr dre’s hjemmeside her.

Hvad er Beats X?

Beats X er et helt nyt par trådløse høretelefoner fra beats by dr dre – som er en enorm musikvirksomhed, nu ejet af elektronikgiganten apple. Det smarte ved Beats X er at de er trådløse. Det vil sige, der er faktisk en ‘tråd’, men den forbinder kun de to ørepropper, så du får samme lyd ud igennem begge, og så de ikke bliver væk – hvilket nemt kan ske med de meget omtalte Apple Airpods som ikke har en ledning.

Hvad er godt ved Beats X?

Det gode ved Beats X, er selvfølgelig som tidligere nævnt, at de er trådløse, men også at de for det første holder batteri op til 8 timer, hvilket er en hel dag, og at de sidder rigtig godt i ørerne grundet deres lidt skæve form. En anden fordel er funktionen ‘fast fuel’ som giver dig op til 2 timers afspilningstid med en opladning på kun 5 minutter! Så er der virkelig noget ved at skifte til et par trådløse høretelefoner.

Fordele og ulemper

Her har jeg samlet en sammenligning af de gode og de dårlige ting ved de nye Beats X:

Fordele:

  • De har utrolig god lyd
  • De er trådløse
  • De bliver ikke væk trods at de er trådløse, for de hænger rundt om halsen
  • Batteriet holder længe og de er hurtige at lade op
  • Der medfølger en flot æske at have høretelefonerne i
  • De forbinder ved hjælp af bluetooth med apples enheder på et splitsekund
  • De vikler sig ikke sammen som apples EarPods gør

Ulemper:

  • De er ikke velegnet til sport – i hvert fald ikke meget hårde sportsgrene. Her henviser jeg til Monster ROC SuperSlim som er utrolig gode til netop det formål
  • De er halvdyre. 1190 kroner for en ledning med to propper i hver ende er måske lige dyrt nok, men du får virkelig også ‘value for money’ når det gælder lyd, design og funktionalitet
  • (Lyden er meget klar, hvilket for nogle kan være en fordel, og for nogle en ulempe. Derfor er denne ulempe i parentes)

Som du kan se er det tydeligt at der er væsentligt flere fordele end der er ulemper ved de nye Beats. Som sagt er prisen for de Beats X 1190 kroner. De kan købes på Dustin til kun 1090 kroner.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.