bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

App Store’s 3 bedste gratis løbe-apps

Har du brug for motivation til at løbe? Vi har samlet de tre bedste gratis løbe-apps til iPhone, og det bedste alternativ til den populære app, Endomondo.

Opdateret 26/12-2020

Er du en af dem som aldrig rigtig kan finde motivation til at komme ud og løbe? Eller vil du bare gerne holde øje med din motion – smart og enkelt med en app? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har over en periode testet forskellige løbe-apps, og jeg er kommet frem til de 3 bedste og mest brugervenlige apps som bare virker.

Strava

[Pris: Gratis]

Strava

Strava er en af de bedste motions-apps jeg har prøvet. Appen giver dig mulighed for at forbinde med dine venner, give kudos på dine venners seneste løb, sætte et mål, deltage i udfordringer, invitere dine venner og meget, meget mere.

Appen er super brugervenlig og moderne i designet. Strava forbinder med dine ekstra accessories, blandt andet din sundheds-app på mobilen, og dit løbeur. Heriblandt Apple Watch. Så behøver du ikke have mobilen med ud på løbeturen.

Ikke nok med det, kan du også vælge andre sportsgrene end løb. Heriblandt cykling, skating, svømning, snowboarding, roning og meget mere. Appen kan downloades herunder:

Download til iPhone

Nike+ RunClub

[Pris: Gratis]

nikeplus

Nike+ er en af mine favoritter. Appen har nok det mest brugervenlige og minimalistiske interface af de 3 nævnte apps, hvilket tiltrækker mig. Samtidig med det, er funktionaliteten i top.

Med Nike+ er det muligt at få en coach, oprette et træningsprogram og optjene point eller ‘NikeFuel’ jo mere du løber.

Nike+ er en kæmpe motivation til at komme ud at løbe, da du stiger i niveau jo mere du løber. Og så er det selvfølgelig sjovt at konkurrere med sine venner fra appen. Du har også mulighed at oprette direkte forbindelse til Spotify så du ikke engang behøver at åbne appen, ligesom du skal i Runkepper. Appen er gratis og kan downloades her:

Download til iPhone

Map My Run by Under Armour

[Pris: Gratis]

Map My Run

Map My RunEndomondo-appen var en af de mest downloadede løbe-app i App store. Desværre er appen lukket ned og eksisterer ikke længere. Til gengæld har den fået en afløser, nemlig ‘Map My Run by Under Armour’ som er det nuværende bedste alternativ til Endomondo. Appen bliver brugt af rigtig mange mennesker, og den har det største fællesskab. Map My Run er en app proppet med funktioner og muligheder, hvilket i nogle tilfælde kan virke en smule forvirrende. Det er – ligesom i de andre apps – muligt at oprette et træningsprogram, forbinde med dine venner og meget mere.

Appen giver dig mulighed for at forbinde det meste af dit fitnessudstyr, og andre løbegadgets, så du også kan have din puls med i dine statistikker. Map My Run kan bruges af alle, og mange benytter den som alternativ til Endomondo. Uanset hvor gammel eller hvor erfaren du er. Appen er i øvrigt gratis at bruge, men der kan også tegnes et Premium-abonnement som giver dig ekstra funktioner. Den kan downloades lige her:

Download til iPhone

Jeg vil anbefale at du tester disse apps, og finder den du synes bedst om. Husk at du altid kan slette en app hvis den ikke er noget for dig.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.