Betingelser og privatlivspolitik

Sidst opdateret

29. juni 2018

Velkommen

Velkommen til Techtjeks kedelige betingelser. Selvom betingelserne er mange, kan det være en god idé at læse dem igennem for at være at være sikker på at du er indforstået med vores retningslinjer og betingelser for brug af vores blog.

Rettigheder

Techtjek ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke, men husk at nævne hvor indholdet kommer fra med et link!

Sponsoreret indhold

Mange af vores artikler indeholder sponsoreret indhold. Det vil sige affiliate-links til forskellige produkter eller tjenester som vi tjener penge på hvis du benytter. Disse affiliate-links bliver også benyttet på vores prissammenligningssider. Disse links betyder intet for dig som forbruger, og du vil ALDRIG blive opkrævet penge for at bruge links eller tjenester på vores blog! Vi placerer også annoncer på vores blog, men vi begrænser os så meget som muligt. Disse to eksempler er vores eneste indtjeningskilder – affiliate-links og annoncer.

Ansvar

Vi fraskriver os ethvert ansvar som eventuelle følger af at anvende de råd og tips der gives på vores blog, og vi er ikke ansvarlige for de links, og det indhold der vises på de sider vi nævner i vores artikler. Derudover fraskriver vi os ansvaret for eventuelle problemer med mobilabonnementer købt gennem vores prissammenligningsside.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger (herunder e-mail i forbindelse med nyhedstilmelding) afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv, tydeligt har givet tilsagn om dette. Ved indsamling af personoplysninger vil det altid fremgå tydeligt, hvad oplysningerne skal bruges til, samt hvilke oplysninger vi ønsker at modtage. Herunder navn, eventuelt alder, adresse, interesser mm.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger vi har registreret om dig skal du rette henvendelse på vores mail: hej@techtjek.dk. Er der registreret forkerte data kan du rette henvendelse til samme sted. Du har mulighed for at få fuld indsigt i alt hvad vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse i henhold til reglerne i persondataloven.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos vores outsourcingpartnere herunder (hostingfirma, nyhedsbrevsudbyder). Anvendes outsourcingpartnere uden for EU, er disse godkendt i henhold til “safe harbour”.

Cookies

Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, og i forbindelse med annoncering. Herunder anvendelse af tredjeparts cookies. I øvrigt henviser vi til følgende betingelser cookies.insites.com, hvor der også er en god video som forklarer formålet med cookies.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies der bliver gemt på din enhed når du benytter vores website, bliver lagret i nogle måneder alt afhængigt af hvornår du sidst har besøgt vores website. Her gang du besøger techtjek.dk eller en hvilken som helst anden hjemmeside, forlænges perioden. Når de pågældendne cookies er udløbet, slettes de automatisk.

Hvordan sletter jeg cookies?

Ønsker du ikke at have cookies opbevaret (hvilket gør din brugeroplevelse bedre), er det selvfølgelig muligt at slette dem. Her er en udførlig guide i hvordan dette gøres.

Hvorfor bruger vi cookies?

Hos techtjek.dk, benytter vi cookies for at gøre din brugeroplevelse bedre. Når du besøger vores website, vises tilpassede reklamer fra Google Adsense, som passer til netop dine behov og ønsker. Dette gøres ved hjælp af de lækre småkager som er blevet lagret på din enhed når du har besøgt andre hjemmeside og webshops.

Hvilke cookies bruger vi?

Vi bruger vi cookies til at registrere besøgende på vores hjemmeside. Hver gang du besøger vores website bliver et nyt besøg registreret i vores statistikværktøj (Google Analytics), så vi kan holde øje med hvor mange besøgende vi har.

Derudover bruger vi cookies som blot er til for at gøre din brugeroplevelse bedre. For eksempel husker disse cookies at du har accepteret vores cookie-politik én gang, så du ikke skal gøre det hver gang du besøger vores hjemmeside.

Vi benytter også cookies mindre cookies som blot hjælper dig med at navigere rundt på vores hjemmeside. De husker blandt andet hvilke menupunkter du har besøgt netop nu. Disse cookies slettes normalt igen når du lukker din browser.

Cookies på vores hjemmeside, kan også være lagret af 3. parts programmer som Facebook, Youtube, Twitter o.l. Disse medier har deres egen cookie-politik som kan findes på deres hjemmeside. Pop-ups til blandt andet nyhesbrevstilmeldinger o.l. forbliver lukkede efter du har lukket dem ved hjælp af cookies fra vores nyhedsbrevstjenester.

Vi anvender ip-adresse anonymisering i Google Analytics.

Logoer

Ved brug ar vores logo skal disse rettigheder overholdes. Logoet må ikke ændres i farver eller form, dog er proportional skalering tilladt. Anvendes logoet på andre hjemmesider, skal logoet fremstå som et aktivt link til vores hjemmeside. Vi forbeholder os retten til at gennemse, gennemlæse og afslå det materiale logoerne bliver brugt til hvis vi føler at det er relevant.