bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Dankort på mobilen: Sådan gør du

De fleste har sikkert set, at det nu er muligt at betale med sit dankort over mobilen. Men hvordan er det lige man gør?

Nets offentliggjorde for nyligt at det nu er muligt at betale med sit helt almindelige dankort på mobilen.

Konkurrenten til Nets nye løsning – Mobilepay, har længe haft mobilbetalinger i de fleste butikker. Der har blandt andet kunne betales med Mobilepay i Bilka, Føtex og Netto, men nu skifter de altså over til Net’s løsning da den angiveligt skulle være smartere.

Betaling med Nets nye løsning forudsætter, at du IKKE er medlem af Danske Bank, Nordea eller Jyske Bank, da disse tre banker alle bakker op om konkurrenten, Mobilepay. Er du medlem af en af disse banker, er det Mobilepay som er løsningen for dig. Det vil sige at omkring 40% af de danske (private) bankkunder kan bruge dankort på mobilen.

Man kan betale ved hjælp af den lille sorte boks som er placeret ved siden af de nuværende betalingstermnialer – som i øvrigt stadig kan bruges på samme måde som vi kender det. Senere bliver det også muligt at betale ved at holde mobilen op foran den gode gamle betalingstermnial.

Hvordan betaler jeg med dankort på mobilen?

Er du medlem af Arbejdernes Landsbank, Lån & Spar, Nykredit, Spar Nord eller Sydbank, kan du betale med deres egen app. Alle disse pengeinstitutter har udarbejdet deres egen app til betaling med dankort på mobilen (både iPhone og Android).

Dankort på mobilen
Når dette bliver vist på din mobil, er du klar til at betale.

Er du derimod medlem af en af de ca. 60 andre banker som er en del af BOKIS-samarbejdet, kan du downloade den fælles betalingsapp ‘My Wallet’, som er udarbejdet af Nets, og som kan downloades i App Store og Google Play.

Når en af disse apps er downloadet på din smartphone, skal du (i My Wallet) først vælge dit pengeinstitut, og herefter logge på med NemID, hvorefter du kan tilføje dit betalingskort, og en kode til dine virtuelle betalingskort. Hvis du benytter en af de større bankers egen app, som jeg nævnte ovenfor, er det selvfølgelig ikke nødvendigt at vælge pengeinstitut.

Når betalingskortet er tilkoblet og du er klar til at betale, er der ikke andet for at åbne appen, og klikke på det betalingskort du ønsker at betale med. Når der står ‘Hold hen til terminalen eller tryk for at betale’ er dit betalingskort klar. Nu skal din smartphone blot holdes hen til terminalen, eller den lille sorte boks som er placeret ved siden af dankortterminalen. Husk at bluetooth skal være aktiveret på din mobil.

Da My Wallet stadig er på en form for beta-stadie, kan der stadig findes mindre ubetydelige fejl i appen. Dog vil dette langsomt blive ændret, og dankort på mobilen vil hurtigt blive en helt normal ting.

LÆS OGSÅ: Mobilepay – Betal Uden At Åbne Telefonen!

Er du medlem af en af de banker som har deres egen app, har jeg samlet en liste over hvor de kan downloades her:

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.