bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

De 4 fedeste nye telefoner fra MWC 2017

Jeg har fundet de 4 fedeste telefoner fra Mobile World Congress frem. Se dem her

Nokia 3310:

[Pris: omkring 400 kroner]

nokia 3310

En af de mest spændende nyheder fra Nokia, er helt sikkert deres relancering af deres meget succesfulde 17 år gamle Nokia 3310, som var meget kendt for sin robuste skal, og ‘mange’ muligheder. Nu har Nokia lanceret en ny 3310 til MWC, og forsøger at genvinde den store succes. Spørgsmålet er bare om det kommer til at ske.

Den nye Nokia 3310 kan holde strøm i omkring en måned, med et begrænset forbrug selvfølgelig. Det er jo et kæmpe plus. Til gengæld har den nye knaptelefon kun 16 MB indbygget lagerplads, (dog med mulighed for at indsætte et SD-kort) og kun mulighed for 2G forbindelse. Dette begrænser mulighederne meget, men hvis det ikke er disse ting der er behov for, så er den 400 kroners telefon helt sikkert et godt valg, hvis du står og mangler en robust telefon.

 

LG G6:

[Pris: omkring 6000 kroner]

LG G6LG G6 er helt klart også en af de meget interessante nyheder fra messen i Barcelona. Den nylancerede LG G6 har et meget pænere og et mere visuelt indbydende udtryk ind de forrige LG modeller.

Den nye telefon har fået et 5,7″ stort display med utroligt flotte farver, og næsten ingen kant.

Telefonen byder på et 13 MP kamera spækket med features, og et næsten 100% vandtæt kabinet. G6 kan i hvert fald sagtens tåle at du spiller din drink ud over den.

 

Sony Xperia XA1 + XA1 Ultra

[Pris: 2500 kroner]

XA1

Ved Mobile World Congress i Barcelona blev den utrolige Sony Xperia XA1, og XA1 ultra lanceret. XA1 er det vi kalder en mellemklassemobil. Det er en telefon som de fleste kan få fingrene i, og en telefon uden så mange ‘vilde’ features. Men når det er sagt, så har den nye model – som næsten har et såkaldt edge-to-edge display – en 5,2″ stor skærm, og et godt kamera.

Ikke nok med det har XA1 også den nye USB-C port, som giver dig mulighed for at oplade din telefon ENDNU hurtigere. XA1 blev offentliggjort sammen med en større model, nemlig XA1 ultra med et 6″ display, som Sony desværre ikke forventer lanceret i Danmark.

 

Huawei P10

[Pris: omkring 4500 kroner]

Huawei P10

Huawei P10 er helt klart en af de telefoner jeg har set mest frem til ved årets Mobile World Congress. P10 har et 3200 mAh stort batteri hvilket skuffer lidt i forhold til mine forventninger.

Ud over det større batteri end den foregående P9, har telefonen et 5,2″ 1080p display.

Sammen med P10 udkom P10 Plus, som er 5,5″ stor, og har en 2K-opløsning. P10 Plus har også et bedre kamera, som kan tage utrolig flotte, meget professionelle billeder, som du kan blære dig med når du skal vise billeder fra ferien.

Vil du vide mere om P10? Så tjek denne artikel!

 

Jeg glæder mig helt sikkert til at se disse telefoner på markedet. Hvis du har en kommentar så skriv den endelig herunder!

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.