bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Apple iOS 10.3 – derfor skal du opdatere din enhed

Er du i tvivl om det nu er en god idé at opdatere din iPhone eller iPad til iOS 10.3? Her har du svaret:

Hvis du går og funderer over om det nu også er en god idé at opdatere din iPhone eller iPad til iOS 10.3, er du helt sikkert ikke den eneste. Der har længe gået rygter om Apples opdaterede filsystem – som følger med i den nye opdatering – nu også er så smart, og at der er en risiko for at alle dine filer bliver slettet. Her i artiklen vil jeg give dig svaret på, om der virkelig er en risiko for at alle dine feriebilleder fra Mallorca bliver slettet.

iOS 10.3Bliver mine filer slettet?

Det er helt korrekt at Apple har opgraderet deres filsystem fra HFS+, så det nu er optimeret til flash/SSD lagring. Apples tidligere filsystem er 30 år gammelt, og derfor er det også et stort sats at tage fra Apples side, pludselig at opgradere deres filsystem. Heldigvis er det ikke en dårlig ting at dine filer nu bliver lagret på en ny måde. Faktisk gør det kun din telefon hurtigere, og flere har erfaret og fortalt, at de faktisk har fået mere plads på deres iPhone efter den store opdatering, siger en artikel fra Business Insider.

Hvis du allerede er i gang med at opdatere din enhed til iOS 10.3, og du går og undrer dig over hvorfor det tager så ufatteligt lang tid i forhold til de tidligere ‘små-opdateringer’ fra Apple, så er det simpelthen fordi det nye filsystem fylder så meget, og det tager rigtig lang tid at konvertere fra det tidligere filsystem. Opdateringen fylder ca. 611 MB, hvilket er lidt over en halv GB. Til dem som gerne vil vide hvor lang tid det tager, kan jeg fortælle at det kan tage op mod én time at opdatere.

Rygterne har gået på, at der var risiko for at få slettet alle sine filer, men heldigvis ser det ud til at der ca. to dage efter opdateringen stadig ikke er nogen som har oplevet at få slettet sine filer. Så det nye filsystem ser ud til langsomt at blive integreret i Apples enheder, og de fleste vil opleve en betydeligt hurtigere iPhone eller iPad end de havde før.

Andet i denne opdatering

Det nye filsystem er ikke det eneste nye i iOS 10.3 Apple har blandt andet gjort det muligt at finde sine AirPods vha. ‘Find min iPhone’. Du kan se listen over nyheder her:

Find min iPhone

  • Find Airpods vha. find min iphone
  • Afspil en lyd på AirPods for at finde dem

Siri

  • Understøttelse af betaling og kontrol af regninger
  • Understøttelse af planlægning med apps til bestilling af ture
  • Kontrol over brændstofniveau i biler
  • Point og statisik i cricket til den indiske Premier League og International Cricket Council

CarPlay

  • Genveje på statuslinjen til lettere adgang til de sidst brugte apps
  • Skærmen afspiller nu i Apple Music giver adgang til kø
  • Dagligt kuraterede spillelister og nye musikkategorier i Apple Music

og andre lettere forbedringer og og rettelser…

Så som svar på spørgsmålet: “Skal jeg opdatere til iOS 10.3” Ja, det skal du. Det vil give dig en masse fordele, og en generelt hurtigere telefon.

 

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.