bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Facebook frigiver Messenger Lite globalt!

Nu kan den lynhurtige Messenger Lite app hentes.

Den ‘nye’ Messenger Lite app, som i realiteten har eksisteret siden oktober sidste år, får nu global debut, og vil heriblandt blive tilgængelig i Danmark.

Appen er udviklet til android, og er lavet for at få flere fattige lande – med dårlig internetforbindelse – med på bølgen. Messenger Lite er nemlig skrællet for smarte funktioner, og er derfor lynhurtig – også med den værste internetforbindelse. Selv hvis du er på 2G, eller ‘Edge’ forbindelse kan du benytte dig af Messenger.

Messenger Lite   Messenger Lite

Bruger ikke lige så mange ressourcer

Den nye app er bygget således, at den næsten ikke tærer på mobilens ressourcer, og det vil derfor næsten ikke kunne mærkes på batteri og ydeevne at appen er i brug.

Da appen er bygget til at være hurtig og enkel, er der ikke en masse funktioner som min dag og chatbots. Om disse features vil blive tilføjet i en senere version kan vi kun gætte på, og da disse muligheder er meget energikrævende er det nok ikke noget vi kommer til at se noget til.

Appen vil minimere dit dataforbrug og give dig mulighed for at benytte en offline-funktion.

Messenger Lite er kun udviklet til android, og kan downloades gratis allerede nu. Download her

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.