bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Her er de fedeste gadgets som kan tilkobles Apple Homekit!

Med Apple Homekit kan du tilkoble, og betjene alle dine enheder med en enkelt app.

Hvad er Homekit?

Homekit er en app som er indbygget i enhver iPhone. Med Homekit, kan du forbinde alle dine Homekit-kompatible enheder, så du nemt og enkelt kan betjene og indstille dine enheder med én enkelt app.

Med Homekit kan du også oprette scener, så du kan starte, stoppe, pause, og styre forskellige sammensatte enheder på samme tid med et enkelt klik. En scene som mange bruger er for eksempel ‘jeg er hjemme’. Denne scene kunne for eksempel låse din dør op, tænde dit lys og starte kaffemaskinen.

Det er også nemt at tilkoble Apple TV, så dette kan bruges som ‘samlingspunkt’ for alle dine tilkoblede enheder.

Hvilke enheder kan bruges med Homekit?

Der findes et hav af gadgets som kan tilkobles Homekit. I denne artikel kommer vi ikke ind på dem alle, men de fedeste.

Philips Hue

Philips Hue er en af de mest populære enheder, som er kompatible med Apple Homekit. Philips Hue er en serie af pærer og lamper, som kan betjenes med telefonen ved hjælp af en app, eller Homekit. Hvis du har kobles Philips Hue til Homekit, kan du for eksempel få din iPhone til langsomt at vække dig, om morgenen ved at tænde lyset i dit soveværelse på et bestemt tidspunkt.

KØB HER

 

Elgato Eve Energy

Elgato Eve Energy er den ultimative gadget til Apple Homekit. Med Eve Energy kan du tilslutte HVAD SOM HELST. Har du brug for at kunne tænde din kaffemaskine, din computer eller hvilken som helst andet apparat som tilsluttes en stikkontakt, med din telefon? Så kan det lade sig gøre hvis du har anskaffet dig en Eve Energy.

Eve Energy tilsluttes en stikkontakt, ligesom vi kender det. I det anden ende af Eve, kan du nu tilslutte dine enheder, så de nemt kan tændes og slukkes med din iPhone. Oven i det er den smarte kontakt ikke så dyr som man kunne forestille sig.

KØB HER

 

August Smartlock

Med August Smartlock, kan du kontrollere hvem der må låse din dør op, og du kan gøre det med din smartphone. Hvis du har en August Smartlock installeret i dit hjem, kan du med et enkelt klik låse din dør op eller låse den, uden at skulle fumle med nøglerne, putte nøglen ind og dreje rundt. August Smartlock gør det hele. Det eneste du skal gøre er at tage din telefon op ad lommen.

Låsen er helt sikkert et godt køb til en rigtig gadgetentusiast, eller en som gerne vil holde sit hjem sikret, og samtidig smart. Hvis det er noget for dig kan den købes her.

KØB HER

 

Nanoleaf Aurora

nanoleaf aurora

Nanoleaf Aurora kan også kobles til Apple Homekit. Det fungerer på nogle lunde samme måde som Philips hue, men Aurora har alligevel nogle features som hue ikke har og omvendt. Derudover har Aurora jo et utrolig unikt design, som passer ind i alle hjem, og kan tilpasses præcis som du ønsker det.

KØB HER

LÆS OGSÅ: NANOLEAF AURORA – MODERNE BELYSNING DU ALDRIG FØR HAR SET!

 

Hvis nogle af disse gadgets var noget for dig, eller hvis du har en tilføjelse, så er du velkommen til at smide en kommentar lige her under.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.