bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Google Chrome vil blokere annoncer, og tage kampen op mod AdBlock.

Google Chrome har valgt at tage kampen op mod den gigantiske Chrome-udvidelse, som blokerer alle annoncer.

Adblock, som længe har eksisteret til både Chrome og Firefox, og som har henholdsvis 10 og 16 millioner brugere, giver dig mulighed for at blokere alle annoncer, både på hjemmeside, blogs og Googles egen tjeneste, Youtube.

Ironisk nok, tager Chrome selv kampen op mod den kendte udvidelse, ved at indbygge en feature i Google Chrome, som – lidt mere dæmpet end AdBlock – vil sortere alle irrelevante annoncer fra. Også annoncer som er placeret på en hjemmeside der ikke opfylder Google’s krav.

Det lyder måske lidt mærkeligt, at Google vælger at blokere annoncer, de selv tjener penge på, men deres mål er at få brugerne af Adblock over på deres side, så udvidelsen – i en nær fremtid – ikke længere vil være en del af Chromebrugernes udvidelser.

Den kommende Google Chrome-adblocker, vil både være tilgængelig på desktop og mobil.

Det er selvfølgelig langt fra de fleste reklamer som vil blive frasorteret, men Google mål vil stadig være, at forsøge at forbedre din brugeroplevelse. Annoncer og reklamer som pop-up reklamer, de såkaldte ‘autoplay-reklamer’ og reklamer med en nedtællings-timer, vil blive skjult, med Google’s kommende service.

Hvornår det vil blive en mulighed, at blokere annoncer med Google Adblock, ved vi endnu ikke men det kan tyde på at det bliver inden for et par uger.

Hvad siger du til Google’s initiativ? Er det noget du kommer til at bruge?

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.