bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Google Pixel 2: Mobilen bliver alt for varm, og batteriet holder ikke

Google Pixel 2 brugere har meldt ud, at der er problemer med mobilen efter sidste opdatering.

I følge en artikel fra 9to5Google, melder brugerne af Google Pixel 2 ud på online-forummet reddit, at mobilen bliver alt for varm og batterilevetiden er blevet forkortet efter Google’s sidste sikkerhedsopdatering.

Google Pixel 2 overopheder

Artiklen nævner at Pixel 2 overopheder, selv når mobilen er på standby – altså ikke bliver brugt, eller når den bliver brugt til simple ting som at tjekke mails eller sociale medier. Ikke nok med det, så skulle Pixel 2 også drænes for energi ekstremt hurtigt i forhold til før.

Én af mobilens store fordele var ellers at den holdt på strømmen utrolig godt i forhold til mange af de andre mobiler på markedet. I følge den nævnte artikel kan Google Pixel 2 XL drænes helt ned til 30% strøm tidligt om aftenen, hvor den førhen havde 50% eller mere på det tidspunkt af dagen.

Problemerne ser ud til at have ramt mange brugere. Dog varierer det tilsyneladende fra bruger til bruger hvor høj grad de er påvirket af det.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.