bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Telenor og Google går sammen om at revolutionere SMS-teknologien!

Nu går Telenor og Google sammen om at skabe en helt ny måde at skrive SMS'er på.

Er du – ligesom mange andre – glad for at bruge Facebook messenger, Whatsapp eller iMessage? Nu går Telenor og Google sammen om at skabe en helt ny måde at skrive SMS’er på. Det hedder RCS (Rich Communication Services) og kommer til at minde rigtig meget om det kendte Facebook Messenger.

Hvad er RCS?

RCS er en helt ny måde at skrive SMS’er på som minder meget om de allerede meget kendte apps, Facebook Messenger og Whatsapp.

Forskellen på SMS 1.0 – eller det SMS system vi kender og bruger i dag – og SMS 2.0  – eller RCS – er at RCS fungerer meget ligesom Messenger. Du har mulighed for at lave grupper, sende billeder og video i meget højere opløsning, og at overskride det loft der er på de nuværende SMS’er på 160 tegn.

RCS

Hvorfor?

SMS-teknologien er efterhånden ved at være meget gammel, og Google mener at vi har brug for et nyt pust. Derfor kan 214 millioner mobilbrugere snart opdatere deres SMS-oplevelse til det nye system RCS.

Den nye teknologi bliver bredt ud over de 13 lande som telegiganten Telenor opererer i. De 13 lande er Danmark, Norge, Sverige, Montenegro, Ungarn, Serbien, Bulgarien, Pakistan, Bangladesh, Myanmar, Malaysia, Indien og Thailand.

Hvordan?

Hvis du vil have mulighed for at benytte den nye teknologi skal du have Googles besked-app, som hedder Google Messenger. De fleste android telefoner har allerede appen downloadet, og bliver brugt som standard SMS-program. Men hvis du ikke allerede har Google Messenger liggende på din telefon, kan den downloades i Google Play. Hvis du skriver en RCS til en person som har et abonnement eller telefon som ikke understøtter det nye format, bliver din besked automatisk konverteret til SMS, ligesom vi kender det fra iMessage på iPhone.

Den nye service kommer på nuværende tidspunkt, selvfølgelig kun til at være tilgængelig for Telenors kunder i de 13 lande som er nævnt ovenfor.

Hvis du ikke er Telenor kunde, og gerne vil have mulighed for at benytte den nye teknologi hurtigst muligt kan du flytte dit abonnement nemt på .

Hvornår?

Telenor kan stadig ikke sige hvornår det nye system vil blive lanceret i Danmark, men det bliver højst sandsynligt inden for den nærmeste fremtid.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.