bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

GoPro Fusion: 6 Gopro kameraer smeltet ind til ét VR-kamera

Med Fusion-kameraet, kan du dele din oplevelse af et 'action-moment' med alle dine venner i fuld 360 graders video. Kameraet optager i hele 5,2K opløsning med op til 30 billeder i sekundet.

Aktionkamera-giganten GoPro, har været smarte, og valgt at smelte deres foregående 360-skelet – som kræver hele 6 GoPro’s – sammen til ét lille VR-kamera, som vil være tilgængelige for os inden udgangen af 2017.

I øjeblikket er Gopro Fusion kun tilgængeligt for erfarne fotografer, eller folk som bare gerne vil teste kameraet. Ønsker du at afprøve produktet skal du tilmelde dig Gopro’s pilotprogram. Den nye model vil som sagt først være tilgængelig for os andre senere på året.

5,2K opløsning og 30 billeder i sekundet

Med Fusion-kameraet, kan du dele din oplevelse af et ‘action-moment’ med alle dine venner i fuld 360 graders video. Kameraet optager i hele 5,2K opløsning med op til 30 billeder i sekundet.

Kameraet vil passe til alle de nuværende mounts, og selifie-sticks til Gopro. Videsekvenser optaget med Fusion vil blive lagret lokalt, og kan senere deles på sociale medier som understøtter 360-video. Heriblandt Facebook, og Youtube.

Prisen på Fusion er endnu ikke offentligt tilgængeligt, men den vil blive offentliggjort i forbindelse med lanceringen af Fusion til offentligheden.

Om det nye kamera vil kunne udkonkurrere det hidtil mest populære 360-kamera Samsung Gear 360, ved vi endnu ikke men det tegner godt. Se videoen ovenfor for et lækkert eksempel på Fusion’s imponerende præstation.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.