bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Tip: Hold dig opdateret om dine yndlings-serier med Otto Movie Buddy

Det er ikke altid lige nemt at holde styr på hvornår der kommer nye afsnit af de forskellige serier. Her er løsningen.

Med et hav af forskellige serier både på Netflix, HBO, Viaplay, Amazon Prime Video osv. er det ikke altid lige let at holde styr på hvornår der kommer nye sæsoner eller afsnit af de forskellige serier man følger med i. Otto Movie Buddy er løsningen.

Otto er en Facebook Messenger chat-bot som kan fortælle dig hvornår der kommer nye afsnit, om din serie er afsluttet og sende dig opdateringer. Helt gratis. Tjenesten er udviklet af en ung studerende fra DTU.

Sådan gør du

Det er lige til. Du finder Otto Movie Buddy på facebook og starter en samtale med Otto. Skriv en serie til ham, og Otto svarer dig øjeblikkeligt på hvornår der kommer nye afsnit, og lover dig ogå at sende opdateringer om netop den serie.

Selvfølgelig er han ikke helt færdigudviklet og der vl atid være småfejl. For eksempel kender Otto ikke altid den serie du søger, men det hører til sjældenhederne.

Robotten er bygget op på den måde at den hele tiden lærer af brugerne. Jo mere vi benytter tjenesten, jo mere lærer Otto.

Som sagt er det gratis at benytte tjenesten og den er handy at have med så du ALDRIG går glip af dine favorit-serier.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.