bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Huawei går i Apples fodspor: Sådan kommer Huawei P20 til at se ud

Lækkede billeder af Huawei P20, er netop blevet delt. De ser lovende ud

Vores alle sammens billed-lækker Evan Blass, har delt billeder af hvad der kunne ligne Huawei’s P20, og det ser ud som om at de går i Apples fodspor, og installerer et hak i toppen af skærmen til kamera og telefon-højtaler.

Lang telefon

På billedet ser telefonen overraskende høj ud i forhold til mange af de andre nye mobiler på markedet. Men det giver selvfølgelig sig selv, eftersom Huawei vælger at beholde fingeraftrykslæseren i bunden af skærmen. Det giver lige en ekstra centimeter. Om telefonen kommer til at stikke ud af bukselommen? Det må vi se.

Intet jackstik

Det er svært at tyde hvilke nye funktioner Huawai P20 bliver udstyret med, ud fra billedet, men det er alligevel tydeligt at Huawei også vælger at have dobbeltkamera på bagsiden af telefonen. Og om du kan lide det eller ej, så har Huawei også valgt at fjerne jackstikket i bunden, hvilket måske giver plads til bedre lyd?

Kan du ikke vente med at se og købe den nye Huawei P20? Så er det godt at Huawei snart holder et P20 event, hvor de viser telefonen frem. Det foregår den 27 marts i år.

Lækker skærm, forbedret kamerateknologi, og Android Oreo er nogle få at de ting vi kan se frem til ved den kommende Huawei P20. Vi dækker selvfølgelig udgivelsen til marts, så følg med.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S9: Dyr telefon med meget få nyheder

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.