bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Huawei P10 – den bedste Huawei hid til?

Efter storsalget af Huawei P9 er der meget at leve op til for P10, men mon ikke de nok skal klare det med disse specs:

huawei p10Med hensyn til nye Android modeller, går vi et meget interessant år i møde. En af de meget spændende nyheder, er den kommende Huawei P10, som siges at have helt utrolige specs! I øvrigt er der angiveligt blevet lækket nogle billeder af den nye model som kan ses her.

Huawei P10

Den nye Huawei model formodes at blive en kæmpe succes. Telefonen bliver meget snart offentliggjort. Faktisk helt præcist den 26. februar 2017. Lige inden Mobile World Congress. Det offentliggjorde Huawei i et tweet på Twitter, hvor de lagde en video op som kort og simpelt fortalte, at den nye P10 vil blive offentliggjort den 26:

8 GB RAM, stor skærm og kraftligt batteri

Den kommende Huawei P10 formodes at have hele 8 GB RAM, hvilket er utrolig meget i forhold til de tidligere modeller hvor den største mængde ram på en smartphone har været 6 GB.

P10’eren vil også have en stor skærm på 5,5 tommer, og en flot 2K skærm.

Med hensyn til kamera på den nye model, vil den højst sandsynligt have et 12 MP kamera, og en masse nye kamera-features.

Huawei P9 havde et rigtig godt batteri – faktisk det bedste batteri i smartphone-verdenen – med 3000 mAh. Så det formodes at den nye P10 vil have et endnu større batteri. Måske endda helt op til 4000 mAh, som vil slå rekord.

Prisen kommer højst sandsynligt til at ligge i iPhone-enden. Det vil sige omkring de 6000 kroner.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.