bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Sådan husker du ALLE dine passwords – uden at bruge hovedet?

Husk Passwords med Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager gemmer dine passwords og adgangskoder på en sikker måde, og du kan altid få adgang til dem, når du har brug for det.

Du skal kun huske et overordnet password, som giver dig adgang til alle dine gemte passwords, uanset om du er på mobilen eller computeren.

Programmet udfylder automatisk brugernavn og password på de hjemmesider du besøger. Du kan tilmed oprette en profil der f.eks. indeholder dit navn, adresse, mailadresse osv. Hver gang du handler online udfylder Kaspersky automatisk alle felter, så du slipper for at indtaste de samme oplysninger om og om igen. Hvis du ofte handler på webshop, bliver du hurtigt glad for denne funktion.

Kaspersky Password Manager kan bruges på tværs af Windows, Mac, Android og iOS styresystemerne og findes i både en gratis og en betalt version.

Funktioner i Kaspersky Password Manager

Hovedformålet med programmet er at gemme adgangskoder på en sikker og forsvarlig måde, så kun du selv har adgang til koderne.

Derudover kan password manageren hjælpe dig med at lave gode sikre passwords, automatisk udfylde brugernavn og password i online formularer og gemme anden relevant information.

Da du ikke selv skal huske på dine passwords, har du mulighed for at lave lange kryptiske koder, som er svære for en hacker at gætte. Du kan f.eks. lave koden p3lF3FWP6m%PW8PZVghqD!#5432:671pGef54+, og du behøver ikke være bange for at glemme den.

Kaspersky Password Manager husker gratis op til 15 forskellige password, hvilket er nok til at du kan teste programmet. Hvis du vælger betalingsversionen, der p.t. koster 99,00 kr. om året, kan du gemme et ubegrænset antal koder.

Installation og brug

Kaspersky Password Manager kan frit downloades fra Kaspersky’s hjemmeside, på Google Play og I App Store.

Første gang du åbner programmet, skal du vælge din overordnede adgangskode. Denne kode giver adgang til alle dine underliggende koder, så vælg et godt og sikkert password. Fremover skal du kun huske én enkelt kode, så brug lidt tid på den.

Hvis du bruger Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox til at huske dine passwords, findes der en funktion til at kopiere koderne ind i password manageren.

Hver gang du indtaster et brugernavn og et password på en hjemmeside, vil programmet spørge om du vil gemme koden. Næste gang du får brug for at logge ind på den samme side, vil Kaspersky foreslå at bruge den kode du tidligere har gemt.

Når du går fra computeren skal du logge ud af Kaspersky, da andre ellers har adgang til dine koder. Ved hjælp af en tidsstyret funktion, kan programmet selv logge ud efter et givent antal minutter.

Hvis der er hjemmesider hvor du ikke vil gemme brugernavne og adgangskoder, kan du tilføje siderne til en særlig liste. Derefter tilbyder Kaspersky ikke at gemme passwords for disse sider.

Der findes apps til Android og iOS, så du også kan bruge password manageren på mobile.

Øverst i artiklen kan du se en præsentation af Kaspersky Password Manager.

 

Artiklen er skrevet af Helpdesken.dk

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.