bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

5 tips: Hvordan tager man gode billeder? Få svaret her!

Hvordan tager man gode billeder? Spørger du måske. Læs med her og få svaret.

Kan du lide at tage billeder? Vidste du at du kan tage helt vilde billeder med din iPhone, som du alligevel slæber med alle steder? Det er faktisk slet ikke så svært. Du skal bare kunne nogle få tricks, som kan gøre dine billeder lidt bedre. Disse tricks har jeg valgt at dele med dig, og de er listet herunder. Det kræver ikke en iPhone 7, eller 7 plus, for at tage gode billeder. iPhone 7 plus er udstyret med et opgraderet kamera som tager bedre billeder end de andre modeller, men det er slet ikke et krav. Har du en iPhone 5 og op kan du sagtens følge denne guide. Jeg vil dog anbefale at du ikke går længere ned end iPhone 5. iPhone 4s og ned har et meget begrænset kamera, med få funktioner, og det vil derfor være svært at kunne benytte disse 5 tips. Er du klar til at lære de essentielle tips til et godt billede?

Køb dit næste kamera her!

1. Brug aldrig zoom!

At zoome kan ofte være fristende. Så kan man jo få motivet helt tæt på. Men det er faktisk bedst bare at lade helt være. Hvis du vil have et skarpt billede af dit motiv, er mit bedste råd, at bevæge dig det sidste stykke vej, og gå helt tæt på motivet. Alternativet er ofte et sløret, grumset billede som ikke giver et særligt indbydende visuelt udtryk.

kamera

2. Brug funktionen ‘net’

funktionen netFunktionen ‘net’ er en funktion som ofte bliver overset, selvom den faktisk er utrolig nyttig, og kan gøre dit billede 10 gange mere indbydende at se på. Funktionen kan slås til i din iPhones indstillinger under Indstillinger > Fotos & Kamera > Net. Her kan du slå funktionen til og fra. Når ‘net’ er slået til, vil du automatisk få vist et net når du åbner kamera-appen, som opdeler billedet i 6 kasser. På denne måde er det nemmere at placere billedets objekt det rette sted. Det ser ofte godt ud, at billedet har fokus på et objekt som er placeret i højre eller venstre side af billedet. Det giver en masse tom plads, (også kaldet ‘negative space’) som ikke nødvendigvis er noget dårligt. Det kan tit give objektet i fokus mere plads, hvilket giver en bedre visuel oplevelse af motivet.

3. HDR?

En af de mest oversete funktioner i iPhones kamera er HDR, som faktisk kan gøre dine billeder betydeligt skarpere, lysere og klarere i farverne. Samtidig fremhæves der mange flere detaljer i dit billede, hvis du bruger HDR. Det HDR gør, er at den gør mørke skygger, og mørke farver på et billede klarere, og mere skarpe. Hvis du klikker på ‘HDR’ i toppen af kamera-appen på din iPhone, kan du vælge muligheden ‘Auto’, som automatisk slår HDR til hvis det er nødvendigt. Så skal du ikke selv tænke over det.

4. Juster eksponering

eksponderingI kamera-appen på iPhone, findes en funktion som ikke alle kender til. Nemlig eksponerings-funktionen. Med denne kan du justere hvor meget lys der skal lukkes ind i billedet. Det kan gøre dine billeder lysere, og fjerne unødvendige skygger. Du justerer eksponeringen ved at klikke en gang midt på skærmen, og herefter hurtigt bevæge din finger op eller ned på skærmen, alt afhængigt af om du vil gøre dit billede lysere eller mørkere.

5. Lås fokus

Mit sidste råd, er at låse fokus, så dit helt perfekte motiv, ikke lige pludselig hopper ud af fokus. Så får du hurtigt et sløret billede, med noget andet i fokus, end planlagt. Det er nemt at låse fokus på sin iPhone. Når dit motiv er i fokus, holder du blot fingeren inde på skærmen indtil der står ‘AE-/AF-LÅS’. Så er autofokus låst, og dit nuværende fokuspunkt vil forblive hvor det er. Sværere er det ikke. Hvis du bruger disse tips næste gang du skal tage et billede, vil du uden tvivl få et billede som lige så godt kunne have været taget med et dyrt spejlreflekskamera. Her er et eksempel på et billede jeg tog sidste sommer med min iPhone 6S:

iphone foto

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.