bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

IKEA trådfri – en konkurrent til Philips Hue?

Forsøger IKEA at udkonkurrere Philips Hue?

IKEA har for nyligt afsløret at de nu også vil lave et trådløst lyssystem – nemlig IKEA trådfri – som angiveligt skulle kunne konkurrere med det MEGET populære Philips Hue – som kan købes her.

Forskellen på Philips Hue, og IKEA Trådfri – som det nye smartbelysning kommer til at hedde – er at IKEA trådfri’s pærere er ca. halvt så billige som Philips Hue. Det er jo helt sikkert en fordel, men der er desværre også nogle negative sider ved IKEA’s nye smartbelysning. En af ulemperne, er at pærerne kun har 3 temperaturer, og ingen farver som konkurrenten, Hue har.

Det nye lyssystem fungerer på samme måde som Philips Hue, og kan kontrolleres med både en app, og en bridge eller en fjernbetjening som enten kan købes ved siden af eller i en samlet pakke.

Trådfri kan allerede købes i Sverige, men endnu ikke i Danmark. Til fordel for alle os som glæder os til at se og prøve trådfri, har IKEA skrevet på deres hjemmeside at fra den 31. marts vil trådfri være tilgængeligt i alle varehuse.

Om trådfri kommer til at udkonkurrere Philips Hue – det er spørgsmålet…

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.