bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

iPhone 8 billeder lækket: Et smugkig på det nye design?

Et album med billeder af en iPhone 8 dummy-model ramte for nylig overfladen. Ser vi mon det endelige design her?

I går blev et album med billeder af en såkaldt dummy-model af den nye iPhone 8 lækket, og delt på reddit. Apples næste iPhone, forventes at ramme markedet til efteråret og vi har i længere tid hørt rygter om det nye design.

   

I albummet ses en model med glas på både på for- og bagside. Aluminium rammer resten af telefonen ind, og på bagsiden findes et lodret dual kamera. Den ikoniske hjem-knap er væk og der er ingen fingerprint-scanner hverken foran eller bagpå.

Ny teknologi

Mange af disse detaljer stemmer overens med tidligere rygter om Apples næste iPhone: Kant-til-kant skærmen forventes at integrere både touch-ID og force-touch teknologi, så funktionaliteten som vi kender den i dag, bibeholdes. Vi har også hørt rygter om, at Apple har planer om at bringe glas-designet fra iPhone 4 tilbage på telefonens bagside.

LÆS OGSÅ: IPhone 8: Lynhurtig Opladning!

Dual-kameraet fra iPhone 7 Plus, har vist sig at være en stor success – og det vil ikke være forkert at antage, at Apple arbejder på at bringe samme teknologi tilbage på den næste iPhone. Den vertikale opstilling giver også designet et frisk pust – og stemmer igen overens med tidligere rygter.

Telefonen her synes dog en smule tyk – hvilket med Apples tildligere modeller og minimalistiske design virker en smule usandsynligt. Men her er der tale om dummy-model, så det kan sagtens være en detalje, der endnu ikke er på plads. Eller satser Apple måske på et større batteri i år?

Fingerprint integreret i skærmen?

Hvis dette design holder stik, vil det betyde at Apple har fundet en måde at undgå en bagudvendt fingerprint-scanner, og fået det hele integreret i skærmen. Noget som Samsung eftersignende forsøgte på, med deres nyeste Galaxy S8 – men endte med en uheldig placering ved siden af kameraet på bagsiden.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S8: Samsung Har Taget Mobilmarkedet Med Storm!

Der blev senere på dagen, også fremstillet et billede af hvordan den nye iPhone formodes at se ud, optegnet grafisk. Umiddelbart ser telefonen rigtig lækker ud, og hvis det er det vi kommer til at se til efteråret, kan vi godt glæde os. På billedet har telefonen en 4mm tyk kant.

Om den nye iPhone kommer til at se sådan her ud, ved vi endnu ikke, men husk, som med alle rygter før lancering at tage det hele med et gran salt.

Direkte link til albummet: http://imgur.com/a/G1Cxe 

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.