bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

iPhone 8 bliver meget dyrere end forventet!

Rygter siger at iPhone 8 vil blive meget dyrere end de foregående iPhones. Læs med her

iPhone 8 bliver den iPhone med flest forandringer. Men selvom telefonen helt sikkert bliver en succes, så har de fleste ikke mulighed for at få fingrene i den. iPhone 8, eller iPhone X – som nogle mener den kommer til at hedde – kommer nemlig til at koster over 7000 kroner – for den billigste model. Nemlig den med 32 GB.

Apple regner med at udgive telefonen senere på året – og måske endda tidligere end forventet. Apples iPhones plejer at udkomme i september måned, men ifølge en rapport fra 2017, går Apple i gang med at producere den nye iPhone 8 tidligere end forventet, hvilket måske kan resultere i at vi kan få fingrene i den nye smartphone tidligere end normalt!

techtjek iphone infographic

iPhone 8 – Nye specs og features

Bag den høje pris ligger også en masse hårdt arbejde, og en masse nye funktioner som vi aldrig har set før på en iPhone. Heriblandt et display som fylder hele telefonen, en indbygget home-knap i skærmen og trådløs opladning. Dette er kun 3 features ud af mange, mange flere.

Telefonen kommer til at have et 5,8″ display, og Apple vil måske endda fjerne de fysiske volumen- og sluk knapper på siden af iPhonen.

Til dem som ikke lige kan fiske et par tusind op ad lommen til den nye iPhone 8, så kommer Apple højst sandsynligt også til at lave en iPhone 7s og en iPhone 7s Plus, som ikke er ligeså dyr. Rygter siger også at iPhone 8 kommer til at være lavet ud af rustfrit stål fremfor aluminium, som de nuværende modeller er lavet af.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.