bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Lås din dør op MED EN APP! – Læs hvordan her

Sesame er en universel lås, som kan låses op ved hjælp af din smartphone!

Hvad er det? Lås din dør op med en app!

Sesame, by CANDY HOUSE er en universel lås, som bare klistres ud over din nuværende lås indefra. Sesame passer til alle døre i hele europa. Når Sesame er installeret, mangler du kun at downloade appen og så er du ‘good to go’. Dette giver dig mulighed for at åbne din dør – kun ved hjælp af en app. Sesame startede som et kickstarter projekt, og er nu blevet så populært, at de er begyndt at producere låsen. Prisen ligger på omkring 1000 danske kroner.

Hvordan virker det?

Når du har fået fingrene i en Sesame lås, er der ikke andet for, end at klistre låsen fast på din hoveddør. Se hvordan i videoen ovenfor. Ligeså snart det er gjort, er du klar til at installere appen, som kan findes her. Når det er gjort skal din smartphone kobles op til din sesame, og så er du klar til at tage din fjernstyrede lås i brug. Låsen er krypteret, så den ikke kan hackes – og så du ikke modtager nogle ubudne gæster i dit hjem. Låsen har en batterilevetid på over 500 dage, hvilket næsten er to år. Sesame kobles op til din mobil ved hjælp af bluetooth. Døren kan åbnes hvis du tager din mobil op af lommen og låser døren op, men faktisk kan den også åbnes ved hjælp af et lille klap på lommen, eller med et hemmeligt bank på døren. Det allerbedste ved Sesame, er at du kan låse din dør – uanset hvor du er i verden, hvis du også ejer Sesame Wi-Fi access point. Det er dog ikke nødvendigt, men giver dig nogle flere features og muligheder.

Selvom Sesame er en utrolig smart gadget til dit hjem, er den stadig under udvikling, og der kan derfor findes små fejl. Sesame er til dig som gerne lige vil gøre dit hjem lidt smartere, og lidt mere luksuriøst.

Sesame er ikke den eneste smartlock på markedet. Det danske firma Bekey har også udviklet en smart lås som virker på samme måde.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.