bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Microsoft løfter sløret for Surface Laptop og Windows 10 S

Microsoft er nu kommet med deres svar på Googles Chromebook - både med hardware og et splinternyt styresystem!

2 maj kl. 15:30 afholdte Microsoft en begivenhed i New York. Denne gang, var der fokus på uddannelser og læring fra start til slut. Begivenheden bragte nyheder på både software og hardware-fronten, da Microsoft fandt hele opskriften frem, til en Chromebook konkurrent.

 

Windows 10 S

Det første vi fik at se, var Microsofts nye styresystem: Windows 10 S. Det er en strømlinet, sikker version af Windows, primært udviklet til skoler og institutioner. Den eneste store forskel mellem dette, og det almindelige Windows 10 er, at du kun kan installere applikationer fra Windows Store. Windows 10 S er, optimeret til hurtig opstart, længere batterilevetid og bedre kontrol.

Billede: Microsoft

Med Windows 10 S, vil en skolelærer eller IT-ansvarlig, gennem et simpelt program, kunne udvælge præcis de applikationer der bør være forudinstalleret på elevernes computere. Og gennem et USB-stik, kan disse indstillinger overføres til den respektive computer, på under 30 sekunder. Nem og hurtig opsætning af systemer, er en særdeles efterspurgt opgave, fra skolerne, da denne process normalvis tager rigtig lang tid og kan koste mange penge. 

Medfølgende Windows 10 S, findes en 1 års prøveperiode på Minecraft Education Edition og samtidig muligheden for at opgradere gratis til Windows 10 Pro indtil udgangen af året. Herefter vil det koste ca. 400 kr.

LÆS OGSÅ: Rygte: Microsoft udgiver måske en ny CloudBook

Microsoft lancerede også at den fulde version af Office 365 pakken, som nu også kommer til Windows Store – og tilmed også Spotify, så du kan høre musik, mens du arbejder. 

 

Surface Laptop

Den anden del af begivenheden handlede om hardware. Microsoft annoncerede først et partnerskab mellem dem og de mest velkendte producenter omkring deres nye styresystem. Acer, ASUS, Dell, HP, Toshiba, Fujitsu, Samsung og Lenovo er alle med fra start, til at bringe masser af nye enheder ud på markedet – selvfølgelig specielt henvendt sig skoler og lignende og i mange tilfælde i den meget lave ende. De amerikanske priser, starter helt nede på $189 (ca. 1.300 kr) og du kan finde en liste over hvad der kommer, på Microsofts egen hjemmeside.

Men den helt store nyhed kom jo selvfølgelig fra Microsofts egen Surface-lineup. Den ekstremt passionerede Panos Panay, Vice president for Microsoft Devices, kom på scenen og viste den nye Surface Laptop frem til publikum.

Billede: Microsoft

Det er en ganske almindelig bærbar computer I clamshell-format. Du kan hverken adskille skærmen fra tasturet, eller drejen skærmen 360 grader rundt. Den har dog stadig touch og pen support og kommer i det lidt specielle skærmformat, 3:2, ligesom de andre Surface produkter. Bærbaren har én USB 3.0 port, én Mini Displayport, headphone jack og magnetisk opladerstik. 

Den kommer i 3 forskellige versioner og starter ved $999 eller 8.799 kr i Danmark. Den kommer i butikkerne herhjemme og i resten af verden d 15. juni og kan forudbestilles nu.

Skærmen har en opløsning på 2256 x 1504 pixels (201 ppi). Den findes i en i5 og i7 konfiguration – og alt mellem 4 og 16GB RAM og 128GB til 512GB SSD. Den kommer desuden også med et Windows Hello kamera og helt op til 14.5 timers batteritid. Den kører Windows 10 S ud af boksen, men dette kan som nævnt, opgraderes til Windows 10 Pro, gratis resten af året. 

Foruden den tiltrækkende magnesium/aluminums-krop er tastaturets overflade dækket af et blødt stof, som på premium versionen af Type Cover 4, til Surface Pro. Computeren vejer lidt over 1,2 kg og er super slank.

Billede: Microsoft

Den fås i 4 forskellige farver, herunder Platinum, Graphite Gold, Cobalt Blue og Burgundy.

Forudbestil din Surface Laptop på Microsofts hjemmeside her.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.