bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Billige ladekabler til din iPhone som bare virker!

Hader du også at skulle købe dyre lightningkabler fra apple? Læs med her

Er du – ligesom mange andre – også træt af at skulle af med masser af penge for apples originale lightningkabler? Vi har teamet op med Mackabler.dk, som tilbyder deres kunder billige lightningkabler som virker. Faktisk er alle deres kabler MFi-godkendte og certificeret af Apple. Her er min personlige erfaring med kablerne.

Billede: Mackabler.dk
Holdbarhed

Efter at jeg har testet Mackabler's lightningkabel over en periode på to måneder, har jeg endnu ikke haft problemer med bøjede stik, eller ødelagte ledninger. Deres kabler holder formidabelt godt og er gode at have med i rygsækken eller have i lommen.

Ledningen har flere lag beskyttelse som sørger for at kablet ikke bliver beskadiget.

Mackabler har foretaget en test som viser at over 6 måneder er flere af apples originale kabler i stykker, hvor kablerne fra Mackabler.dk, stadig er som de skal være.

Funktionalitet

Kablerne fra Mackabler.dk, virker ligeså godt som apples egne, og opladningstiden er ligeså hurtig. Der har endnu ikke været nogle advarsler om uoriginale kabler på enheden, eftersom at de er certificeret af apple selv.

Pris

Kablerne fås i flere længder, hvilket er et kæmpe plus. 0,25 meter, 1 meter, 2 meter og 3 meter. Prisen er til at overkomme, men der er ikke meget at spare i forhold til Apples egne kabler. Prisen for et lightningkabel på 1 meter på Apples egen hjemmeside, er 159 kroner. Prisen for et kabel på 1 meter hos Mackabler.dk er 120 kroner. Derimod er Mackabler's ledninger mere holdbare og de fås også i 3 meter.

87%
4,35 stjerner

Billige lightningkabler som bare virker

Kablerne fra Mackabler.dk, de virker som de skal, de er utrolig holdbare, og så er prisen til at overkomme. Alt i alt en god oplevelse.

KØB
Kablerne kan købes hos Mackabler.dk lige her
  • Holdbarhed
  • Funktionalitet
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.