bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Nanoleaf Aurora – moderne belysning du ALDRIG før har set!

Med Aurora kan du sammensætte dit helt eget, personlige lys-mønster.

Nanoleaf Aurora er en helt ny form for belysning, som tilføjer en helt unik stemning til din bolig. Det er nemt og enkelt at bruge Aurora, og at sætte det op. Det eneste du skal, er at sammensætte de medfølgende trekanter i det mønster du ønsker, med et enkelt klik. Sværere er det ikke. Når dette er gjort og du ‘good-to-go’. Trekanterne klistrer på væggen med dobbeltklæbende 3M tape – hvilket er en robust, og sikker løsning. Du behøver ikke lave huller i din væg, eller rive tapet af for at sætte Aurora op. Oven i det, kan trekanterne nemt tages ned igen, uden du ødelægger din væg.

LÆS OGSÅ: Philips Hue i haven? Her er Philips nyeste serie

Aurora fungerer lidt ligesom Hue. Det kan styres ved hjælp af Nanoleaf-appen, og det kan kobles op til Apple Homekit, så du kan styre dit lys sammen med alle dine andre Homekit-tilkoblede enheder. Med Nanoleaf-appen kan du ændre dine brikkers farver individuelt, og du kan påbegynde færdiglavede lysshows, så lyset passer til stemningen. Med Aurora medfølger også en remote, som også skal sættes på væggen. På dem måde er det nemt at tænde og slukke for lyset, selvom du ikke har din smartphone i nærheden.

I Nanoleafs Starter-pakke medfølger 9 trekanter, men man kan sagtens tilkøbe flere plader og sammensætte et endnu større mønster.

Hvis du synes Aurora lyder som noget for dig, kan startpakken med 9 trekanter købes for 1699,- på Proshop lige her. Lysene holder i minimum 25.000 timer, og Aurora giver dig mulighed for at sammensætte op til 16,7 millioner farver.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.