bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Netatmo Weather Station Anmeldelse: Bedste smart-vejrstation

Er du en af dem som elsker at monitorere vejret, og indendørsklimaet der hvor du bor? Så er dette produkt måske noget for dig.

Nu har jeg over en periode testet Netatmo’s smart vejrstation, og jeg må være ærlig – jeg er imponeret. På de fleste punkter.

Med produktet her, kan du holde øje med dit klima både indendørs og udendørs, både når du er hjemme og når du er ude. Netatmo Weather Station er nemlig koblet op til WIFI. Og det er her det bliver smart. Det vil jeg komme mere ind på senere i anmeldelsen. Indendørsmodulet kan måle luftkvaliteten, luftfugtigheden, temperaturen OG lydniveauet – det er specielt en ting som trækker op hos mig. Det er nemlig ikke alle luftkvalitetsmålere som har denne feature indbygget. Udendørsmodulet målet ozonmængden i luften, samt temperatur, luftfugtighed og lufttryk. Er du ekstra hooked på vejrmåling kan du tilkøbe Netatmo’s regnmodul og vindmodul. Med disse kan du modtage ekstra informationer i din app. Det er også muligt at købe ekstra indendørsmoduler til dine forkskellige rum. Disse tilkøb er ikke et must men en blæret udvidelse af systemet.

Se udvalget af Netatmo grej på WIFI-butikkens hjemmeside.

I pakken følger to meget elegante moduler, et indendørs og et udendørs, to batterier, en manual, et strømkabel til indendørsmodulet og opsætningsgrej til udendørsmodulet, heriblandt skrue + rawplugs. Opsætningen af moduler og Netatmo’s app er plug-and-play. Det kan næsten ikke være nemmere.

Opsætning, brugervenlighed og funktionalitet

netatmo vejrstationSom sagt, er det utrolig nemt at sætte produktet op. Udendørsmodulet skal have to AAA-batterier, og så skal det hænges op udenfor. Sørg for at hænge det op det rigtige sted, så du får de bedste målinger. Under et halvtag er optimalt. Nu skal indendørsmodulet bare have noget strøm, og så er du klar. En positiv ting ved dette som er værd at pointere, er at det er langt de færreste måleenheder som får konstant strøm. De fleste andre produkter på markedet, skal have skiftet batterier et par gange om året, og det kan være trættende i længden. Her får du altså målinger hele året rundt uden at skulle tænke på at huske og skifte batterier. Dette gælder selvfølgelig kun indendørsmodulet, men udendørsmodulet kan holde omkring et år før batterierne skal skiftes, så det er ikke det store problem.

Opsætning

Opsætningen kræver blot en smartphone eller tablet. Har du ingen af delene, kan du faktisk også gøre det på en Mac eller PC. Når du har downloadet Netatmo’s app, er der ikke andet for end at følge anvisningerne på skærmen. Appen finder automatisk den internetforbindelse som du allerede er koblet op på så det er ikke nødvendigt at taste din WIFI-adgangskode ind igen.

Så snart opsætningen er færdig begynder de to stationer at måle. Det kan tage et lille stykke tid før målingerne er helt korrekte, så bliv ikke vred på dit nyindkøbte Netatmo-produkt hvis det ikke måler rigtigt til at starte med.

Funktionalitet

En super fed feature som er værd at nævne er, at du kan få en hurtig indikation af din indendørs luftkvalitet helt uden at åbne appen op. Med et hurtigt tryk på toppen af det cylinderformede vidunder, får du vist en farve som indikerer luftkvaliteten. Har du god luftkvalitet er farven selvfølgelig grøn.

Jeg har sammenlignet målingsresultaterne indendørs fra Netatmo Weather Station, med resultaterne fra en Elgato Eve Room, og de er ultra tæt på at være helt ens, så medmindre begge produkter måler forkert, skal du ikke være nervøs for at få upræcise målinger. De målinger jeg modtager fra udendørsmodulet ser også ud til at være helt præcise.

Alt i alt, et produkt som er nemt at bruge og som bare virker.

LÆS OGSÅ: Vi Anmelder: Elgato Eve Energy – Smart Plug

Design og kvalitet

Designet på de to moduler er næsten på Apple-niveau. To flotte aluminiums-cylindere som passer ind i ethvert hjem. Du skal ikke være flov over at have sådan en stående hjemme hos dig. En – for nogle – lille ting som designet, kan hos mig gøre en stor forskel. Og i dette tilfælde er denne faktor altså i top.

Indendørsmodulets tyngde og plastikagtige følelse taget i betragtning, tror jeg ikke at det kan tåle at blive tabt på gulvet, eller i en spand vand. Så sørg for at stille produktet et sikkert sted, hvor det ikke er udsat for at blive skubbet ned. Udendørsmodulet derimod er selvfølgelig vandtæt. Det er også vigtigt at sige, at indendørsmodulet ikke skal stilles i eller tæt på et vindue, da dette kan give upræcise målinger.

App-design, interface og smart-home understøttelse

Netatmo’s app er ganske udemærket, og meget elegant. Ud over at måle temperaturen mm. giver Netatmo dig også en vejrprognose på 6 dage direkte i appen. Du modtager også notifikationer når der opstår udsving i luftkvalitet, luftfugtighed og temperatur, hvilket er rigtig smart. Hvad der dog ikke er særlig smart, er at det kun er den enhed der har sat produktet op, som modtager notifikationerne. De personer som du inviterer (kunne være familiemedlemmer) bliver altså nødt til at lave en lappeløsning i form af en genvej på IFTTT – som vejrstationen her i øvrigt understøtter. Dette er et stort minus hos mig. Bor du alene, eller er ligeglad med notifikationer, er dette selvfølgelig ligegyldigt.

Netatmo appOverordnet set er opkoblingen til Netatmo’s app ganske smart og nem, hvis du altså ikke har en masse andre smart-home enheder i dit hjem, for det er her at det største problem opstår. Vejrstationen understøtter nemlig hverken Apple Homekit eller Google Home, hvilket vil sige, at du ikke kan lave automatiseringer eller scener med klimamålinger inkluderet. Kæmpe minus. MEN, er du enten ikke tilhænger af Homekit og Google Home, eller fuldstændig ligeglad, så læs videre her. Netatmo Weather Station virker nemlig både med Amazon Alexa og IFTTT, så det er da et skridt på vejen. Derudover er det selvfølgelig ikke et kæmpe problem at skulle åbne en seperat app for at kunne læse dine modulers målinger. Det gør dog en mærkværdig forskel i min endelige vurdering af produktet at Homekit og Google Home ikke er en del af dette ellers ganske glimrende produkt.

Alt i alt et rigtig lækkert og designmæssigt smukt produkt, som fungerer ganske godt, men dog mangler nogle små features. Kan du leve uden disse manglende features, så synes jeg du skal hive pengepungen op af lommen for du får ikke en meget mere præcis og elegant vejrstation til prisen end denne.

Pris: DKK 1049,-

Netatmo Weather Station kan købes på WIFI-butikkens hjemmeside.

80%
4 stjerner

Elegant og præcis vejrstation til billige penge

Kan du leve uden et par få manglende features som homekit-tilkobling og notifikationer til gæstebrugere, så er denne vejrstation noget for dig. Du får meget mere for pengene end du tror, og dit indeklima kan forbedres meget med dette tiltag.

KØB HER
Interesseret i produktet?
  • Design og kvalitet
  • Opsætning, brugervenlighed og funktionalitet
  • App-design, interface og smart-home understøttelse
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.