bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Nokia 8 Sirocco: Pas hellere på med at tabe den!

Hele 5 nye mobiltelefoner fra Nokia blev det til ved MWC i år.

Den nye Nokia 8 Sirocco er en af de mest eksklusive smartphones fra Nokia. Nokia 9 kom den ikke til at hedde. Istedet valgte Nokia af beholde 8’eren og give den et fint efternavn, Sirocco.

Nokia går all-in på glas. Deres nyeste skud på stammen, Nokia 8 Sirocco er nemlig lavet af hele 95% glas. Pas hellere på med at tabe den. Det eneste på telefonen som ikke er lavet af glas, er stålrammen rundt om, som holder det hele sammen.

Tynd, vandtæt smartphone med buet POLED skærm

Nokia har valgt at gå i Samsungs fodspor, og laver nu også den buede skærm ned over siderne. Skærmen er en POLED skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixel.

Selve telefonen er blevet ultra tynd på 7,5 mm. Derfor har Nokia ligesom flere af de andre store navne, valgt at fjerne jackstikket i bunden af telefonen.

Derudover er telefonen også støv, og vandtæt.

Ny indmad

Nokia 8 Sirocco er udstyret med Android One, en Snapdragon 835 octa-core processor, 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Batteriet er på 3260 mAh, og kan oplades trådløst.

Pris

Prisen på denne nye glastelefon ligger i den lidt høje ende. Nemlig omkring 5600 kroner. Nokia 8 Sirocco skulle efter planen komme på markedet i april måned.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.