bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Ny iPad? Apple skrotter iPad Air!

Apple dropper iPad Air, og kommer med en helt ny model!

Apple har i dag udgivet deres opgraderede version af den tidligere Apple iPad Air 2. Den nye iPad udkommer med nogle bedre specs end den foregående, og det er samtidig heller ikke længere muligt at købe andre modeller end den nye iPad på apples hjemmeside.

Intet navn?

Den nye iPad får ikke et ekstraordinært navn, ligesom de foregående modeller. Det kan selvfølgelig diskuteres, for navnet er nemlig iPad.

2017 modellen af iPad som i dag er blevet offentliggjort på apples hjemmeside, kommer overraskende nok ‘kun’ til at koste omkring 3000 kroner. Så får du en iPad med 32 GB lagerplads. Hvis drømmen er en 128 GB model, kommer iPad’en til at koste dig 1000 kroner mere.

Den nye iPad kan købes i de kendte farver: spacegrey, sølv og guld.

Tykkere og tungere iPad?

Trods det flotte design, og den opgraderede processor som vi kender fra iPhone 6S, er den nye iPad altså betydeligt tykkere end den foregående model. iPad’en er nemlig 7,5 mm tynd, hvor iPad Air 2 kun var 6,1 mm tynd. Vægten på den nye iPad stiger også fra 437 gram til 469 gram, hvilket selvfølgelig ikke er en ulempe medmindre man er vandt til en tynd og let iPad.

Den nye iPad kan allerede købes hos telia.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.