bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Nyhed: EasyPark hjælper dig nu med at finde ledige parkeringspladser i byen

Er du også træt af at skulle køre hele København rundt for at finde en ledig parkeringsplads? Det forsøger EasyPark at lave om på.

At skulle finde en ledig parkeringsplads i Danmarks storbyer er ikke altid lige let. Det er faktisk ofte meget, meget svært. Danske tal viser at op imod 30% af alt trafik i byerne er billister som forsøger at finde en parkeringsplads. Det vil EasyPark rette op på.

Nu har parkeringsfirmaet EasyPark, nemlig opdateret deres app med en ny funktion, ved navn Find&Park. Funktionen hjælper dig med at finde ledige parkeringspladser i de danske storbyer.

Det er stadig ikke muligt at få appen til at guide dig hen til én bestemt ledig p-plads, men den kan hjælpe dig med at finde de områder med flest ledige pladser. EasyPark arbejder dog på at dette bliver en mulighed i fremtiden.

Kun i København

Appen blev opdateret med Find&Park i dag og er desværre i første omgang kun tilgængelig i hovedstaden. EasyPark vil sørge for at funktionen bliver tilgængelig i flere danske byer og andre lande inden længe.

EasyParks formål med appen er at gøre byerne et bedre og sikrere sted at bo og færdes i, og samtidig nedsætte forureningen.

Lave forventninger

Selvom det hele lyder godt, så tror jeg EasyPark skal have tid til at udvikle på funktionen før den virkelig bliver brugbar. Så vi skal nok ikke have alt for høje forventninger til appen endnu. Det betyder selvfølgelig ikke at man ikke må teste den nye funktion.

EasyPark appen findes både i App Store og Google Play.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.