bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Nyheder om AirPods 2: Her er vores forventninger

Apple AirPods 2 er måske på vej. Her er vores forventninger.

Der har længe gået rygter om Apple AirPods 2. Hvonår de kommer, om de kommer og hvad der kommer til at være anderledes fra de foregående ved vi endnu ikke, men flere artikler og tweets peger på at AirPods 2 kan være lige på trapperne. Her er vores forventninger.

Trådløs opladning

Ved lanceringen af iPhone X, udgav Apple også en trådløst oplader-case til AirPods, som kan købes ved siden af. Det forventer vi selvfølgelig også følger med til AirPods 2.

Apple begynder langsomt at gå over til trådløs opladning. Både iPhone X, iPhone 8 og 8+ har trådløs opladning, og der florerer i øjeblikket også rygter om en trådløs oplader fra Apple selv, som både kan oplade iPhones, AirPods og Apple Watch, hvilket vi også ser frem til.

LÆS OGSÅ: 6 Apple Watch apps som gør din hverdag lidt nemmere

Vandafvisning

Nyhedsmediet Bloomberg har fået fingrene i nogle oplysninger som peger på at Apple er ved at sørge for at deres kommende AirPods bliver vandafvisende. Det vil sige, ikke vandtætte, men vandafvisende. Dog peger deres informationer i retning af at den vandafvisende model først kommer på markedet i 2019. Det lyder dog usandsynligt. Så vi håber selvfølgelig det bliver en del af AirPods 2, som gerne skulle udkomme inden for et par måneder.

Stemmestyring

Flere rygter peger i retning af at de kommende AirPods får stemmestyring. Det vil sige at det fremover ikke længere er nødvendingt at aktivere Siri manuelt, men burde derfor kunne aktiveres ved at sige ‘Hej, Siri’ ligesom det kan på iPhone og Apple Watch.

Forlænget batterilevetid

Selvom AirPods allerede nu har fremragende batteri levetid, så er det ikke usandsynligt at det er noget Apple ønsker at forbedre endnu mere.

Ny processor (selvfølgelig)

Det er snart blevet normal kutyme at opgradere processoren i de forskellige smartphones og wearables hver gang der udkommer en ny version, så hvorfor skulle dette ikke også gælde for AirPods? Den nuværende W1 processor vil formentlig blive opgraderet til en… Guess what? W2 processor.

Flere farvemuligheder

Ud over hvid, kunne det være sjovt at se AirPods 2 i sort, og ikke mindst (PRODUCT) RED farve.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.