victorTechtjek er en online blog med fokus på nye smarte trends og fede gadgets til hele familien. Vi bestræber os på at være de første ude med nyheder om gadgets.

Techtjek blev startet af Victor Christensen i 2017. Bloggen er til for at hjælpe dig som står og ikke helt ved om du skal vælge en Philips Hue til flere tusind kroner, eller om der er et billigere alternativ. Vi gør alt hvad vi kan for at der er hjælp at finde for alle. Hvad end du er en ung familiefar som gerne vil “peppe” sit hus op med fedt tech, en enlig mor som ikke har den store erfaring inden for teknologiverdenen eller hvis du bare gerne vil følge med i tech-verdenen og vide hvad der hitter lige i øjeblikket. Vi har noget til enhver smag!

Som tech-interesseret er det sjovt at følge med i hvad der rører sig ude i verden. ‘Hvad kan den nye iPhone?’ ‘Hvornår kan vores biler køre selv?’.

Derfor er det muligt at finde artikler som disse her på siden:

Og meget, meget, meget mere!

Hvis du har nogle spørgsmål, eller en god artikel, så kontakt os her!

Annoncer og sponsorerede links

På techtjek.dk, anvender vi annoncer. Indtægterne fra disse annoncer er med til at vedligeholde og opretholde siden. Vi bruger i enkelte blogindlæg også sponsorerede links som vi tjener penge på hvis du anvender dem. Det kommer aldrig til at koste ekstra for dig, men det er med til at vi kan opretholde techtjek. Vi håber du forstår.

Vil du have nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her: