bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

OnePlus kan nu købes i Danmark!

Telegigaten 3 har fået eneret i salget af Oneplus i Danmark.

Teleselskabet 3 er nu gået sammen med det kinesiske telefonmærke OnePlus, som har været et kæmpehit inden for androidverdenen.

Indtil nu har OnePlus telefonerne været utrolig svære at få fat i. Dels fordi at telefonerne blev udsolgt inden man kunne nå at tælle til ti, men også fordi det har krævet en særlig invitation fra en person som allerede har telefonen. Det har gjort det uhyre svært at få fingrene i de utrolig populære OnePlus telefoner, som hurtigt er blevet kendt over hele verden for deres top-telefoner til mikro-priser.

Men nu har 3 fået eneret om salget af OnePlus i Danmark, og de forventer at det bliver en success. Lige nu har 3000, 3-kunder en OnePlus telefon, og 3 forveter at kunne mangedoble tallet inden for de næste måneder.

Den telefon som vil blive solgt af 3 er OnePlus 3T, som enten vil kunne købes med 64 eller 128 GB lagerplads.

Hvis OnePlus lyder som noget for dig har vi her samlet en specifikationsliste over 3T modellen som kan købes i 3’s butik allerede nu.

  • En hel dags strøm, opladt på en halv time
  • 3400 mAh batteri
  • 6 GB RAM
  • 16 MP Kamera
  • 5,5″ display
  • 4K-videooptagelse

og meget mere…

Telefonen kan købes for 99,- om måneden i 30 måneder, eller for et engangsbeløb på 3300,-. Hvis OnePlus er faldet i din smag kan den købes hos 3 her.

 

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.