bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Rygte: Microsoft udgiver måske en ny CloudBook

Microsoft vil måske udgive en ny, billigere model af Surface Pro til deres education event den 4. maj.

Microsoft har udtalt at de, den 4. maj vil afholde et education event, hvor CEO for Microsoft vil være til stede og offentliggøre ny software og hardware.

Som sagt vil eventen blive afholdt den 4. maj i New York. Eventen vil primært have fokus på kreativitet og læring. Det officielle hashtag er #MicrosoftEDU

Rygtet går på, at Microsoft vil udgive en ny tablet/computer ligesom Surface Pro. Det siges at det (måske) kommende produkt, ikke vil blive udstyret med det kendte Windows 10, men højst sandsynligt med et nyt tiltag ved navn Windows 10 Cloud.

LÆS OGSÅ: Microsoft Løfter Sløret For Surface Laptop Og Windows 10 S

Hvorfor Windows 10 Cloud?

Idéen med Windows 10 Cloud, er at holde enheden mere sikker, men det giver også nogle ulemper. Det vil nemlig kun være muligt at hente apps fra Windows Store, og derfor vil det ikke være muligt at hente programmer som Steam.

Både Google og Apple, har inden for det seneste stykke tid kommet med nye tiltag til computerverdenen. Google har for nylig gjort det muligt at hente android apps på sin Chromebook, og Apple har både udgivet en iPad Pro – i stil med Surface Pro, som fungerer lidt ligesom en PC, og har nogenlunde de samme muligheder, samtidig med at være en tablet – og en ny, bedre og billigere iPad, som skal kunne erstatte de tidligere iPad Air modeller. Så nu er det Microsoft’s tid til at komme på banen, og udgive en ny smart gadget.

Det lader til at Microsoft er ved at komme godt efter deres nederlag de tidligere år, ved nu at komme med mange nye opdateringer og tiltag ligesom deres nye Creator Update.

Om Microsoft vælger at udgive en Cloudbook, ved vi endnu ikke, men det kunne være et godt skridt på vejen.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.