bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Sådan får du mest muligt ud af Share Now og GreenMobility + RABAT ved tilmelding

Bybilstjenesterne Share Now og GreenMobility er rigtig smarte, men du spørger måske: "Hvordan får jeg mest muligt ud af dem, og har du nogle tips?" Læs med her.

Jeg er for nylig selv flyttet til København og har inden for kort tid allerede brugt bybilstjenesterne en del. Specielt elbilerne er smarte, i byen ihvertfald, men det er en anden snak som jeg vil komme ind på senere i artiklen. Læs med hele vejen. Til sidst i denne artikel har jeg gode priser på både Share Now og Green Mobility som du ikke vil gå glip af!

GÅ DIREKTE TIL RABATTERNE

Hvordan virker det?

Share Now (tidl. DriveNow) er de største på det danske marked som det ser ud lige nu, med GreenMobility lige i hælene. Begge to ganske smarte og pålidelige biltjenester.

De fungerer begge ganske simpelt. Du åbner appen og ser efter ledige biler i området. Som regel er der ledige biler lige i nærheden, så længe du er inden for bybils-områderne (Læs mere på henholdsvis Share Now og GreenMobility). Når du har fundet en ledig bil, reserverer du den blot i en valgt periode. De første 30 minutters reservation er gratis for Share Now, og de første 20 minutter er gratis for GreenMobility. Herefter koster det et mindre gebyr at fortsætte reservationen. Ganske fair synes jeg.

Når du har fundet bilen låser du den op med appen. Bilen kan kun låses op når du er i nærheden af den. Så snart du låser den op, begynder din tur og du kan nu starte bilen og begynde at køre. Bilerne kræver ikke en nøgle. Din smartphone er din nøgle.

SE OGSÅ: GRATIS GPS app til din smartphone – Se de 3 bedste her!

Når du er færdig med din tur, skal du blot parkere bilen inden for bybils-området, på en parkeringsplads som overholder reglerne for bybilerne. Disse regler kan findes på den enkelte udlejningsvirksomheds hjemmeside. Det er en god idé at gennemgå reglerne inden man giver sig ud i at køre rundt, men det er faktisk slet ikke så avanceret som man lige skulle tro. Det hele giver mening, når man først er i gang. Når bilen er parkeret lovligt, afslutter du blot turen i appen. Herefter bliver din udgift regnet sammen og du modtager en faktura på mail. Pengene bliver automatisk trukket fra dit tilkoblede kreditkort.

Hvad koster det?

Både Share Now og GreenMobility har fair priser. Share Now tager et lille oprettelsesgebyr på 90 kroner. Til gengæld får du 90 kroner tilbage i Share Now-kredit. Altså penge du kan køre bil for. GreenMobility tager ikke et oprettelsesgebyr.

Når din bruger er oprettet og du har koblet dit kreditkort til din profil, er du klar til at køre rundt. Men hvad koster det at køre?

Begge bybilstjenester koster FRA 2 kr pr. minut at køre i. Dog koster de fleste bybiler 4 kr pr. minut. Det er kun biler i yderkanterne af området, og biler som har stået længe uden at blive kørt som bliver sat ned i pris. Inkluderet i prisen er: gratis brændstof/el, parkering og forsikring. Der er selvfølgelig en selvrisiko på bilerne, men denne kan nedsættes inden du starter din tur for et mindre beløb.

Men hvad så hvis jeg gerne vil køre langt? Så løber pengene jo hurtigt op.

Hvis du har lyst til at køre længere end bare lige rundt i byen, så har begge biltjenester oprettet dagspakker og timepakker så du kan reservere en bybil i flere timer ad gangen for et engangsbeløb. For eksempel kan du hos Share Now reservere en elbil i 24 timer for 500 kr. Med i prisen er 200 km at køre for. Ønsker du at reservere en benzilbil i 24 timer, koster det 800 kr.

Hos GreenMobility er det ligeledes muligt at købe rabatpakker. Disse fungerer dog en smule anderledes.

Se alle Share Nows priser her.
Se alle GreenMobilitys priser her.

Giv mig nogle gode tips til at komme i gang

Her kommer nogle gode tips til dig der endnu ikke er kommet i gang med Share Now eller GreenMobility.

1. Vær ikke bange for at teknikken fejler

Det kan lyde skræmmende at køre bil med sin smartphone som nøgle. Du tænker måske, “hvad hvis jeg ikke kan komme ind eller ud af bilen?” Heldigvis fungerer de enkelte apps ganske fint, og låser altid bilerne op. Bare giv appen lidt tid til at synkronisere med bilens teknologi. Skulle det alligevel ske at der opstår fejl, eller problemer med enten bil eller app, så har bybilstjenesterne telefonerne åbne de fleste tidspunkter på døgnet, og dem kan du ringe til direkte via appen.

2. Læs ALLE reglerne

Det kan være fristende at sætte sig ind i de lækre bybiler og begynde at køre så snart man har fået godkendt sin konto. Men lad vær med det. Sæt dig hellere ind i ALLE reglerne vedrørende parkering, forsikring, brændstof/el og hvordan man behandler bilerne. Det lyder som meget, men det er faktisk ret simpelt og du får en langt bedre oplevelse, hvis du er sat ind i reglerne inden du kører.

3. Tænk dig om om vinteren

Dette tip gælder kun elbilerne. Køber du dags eller timepakker om vinteren, så husk hele tiden at holde øje med strømforbruget inde ved speedometeret. En elbils batterikapacitet kan nemlig blive forringet når det koldt uden for. Helt ligesom dit smartphone batteri. Tænkt dig derfor om når du kører om vinteren, så du ikke pludselig køber tør for strøm på bilen.

Konklusion

Jeg kan kun anbefale dig at oprette dig hos Share Now og/eller GreenMobility. Det er smart at have en bruger hos begge. Så er det nemmere at finde en ledig bil. Bybilerne er noget af det nemmeste og smarteste jeg længe har prøvet, og jeg er sikker på at du vil få det på samme måde. Med Share Now får du dog meget mere komfort og lækre biler. Så prioriterer du det højt, så er det dem du skal gå med. Prisen er endda lavere end Green Mobility.

Klik her for at læse mere og oprette dig på Share Now. Normalt koster tilmeldingen 90 kroner, men med dette link koster det dig kun 50 kroner, og du får samtidig 100 kroner i Share Now kredit. Det er super fedt! Du kan også bruge min rabatkode ‘MGM-BYVN-9HUY-R3EF-QCPW’ hvis det er lettere.

Klik her for at læse mere og oprette dig på GreenMobility. Hvis du benytter min rabatkode ‘qw4E4aKk’ når du opretter dig, får du 15 gratis minutter at køre for.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.