bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Sådan finansierer du din nye gadget

Du kan vælge at finansiere din nye gadget – helt enkelt. Hvad betyder det at finansiere den?

Du har glædet dig. Du har ventet. Nu er den her, men du har ingen penge. Dine venner køber den, dine kolleger flasher den dagligt lige op i næsen på dig. Hvad gør du?

Du kan vælge at finansiere din nye gadget – helt enkelt. Hvad betyder det at finansiere den?

Lån penge til din gadget

Det betyder helt enkelt at du låner pengene hos et kreditinstitut og køber din gadget. Du har sikkert hørt at det ikke er særlig klogt, at det er dyrt og at det ikke kan betale sig.

Der er ingen tvivl om at det billigste vil være at købe din gadget kontant. Men det er desværre ikke altid muligt. Når det ikke er muligt og du bare må have din gadget, ja så kan løsningen være et lån.

DkPenge.dk – som i øvrigt har skrevet en anmeldelse af Techtjek.dk – har en låneberegner der hjælper dig til at finde det absolut billigste lån. Når du har foretaget din beregning kan du bagefter finde ud af om det kan betale sig.

Lad mig give dig et eksempel:

Du har brug for 15.000 kr. og du maksimum bruge 2 år på at betale dem tilbage (det er ikke smart at betale af på en ting man ikke længere har – er levetiden 2 år på din nye gadget bør løbetiden på lånet heller ikke være længere).

På dkPenge’s låneberegner finder du et lån med 8,99% i debitorrente. ÅOP på lånet er 15,3.

Det fortæller ikke så meget om prisen på at låne i kroner og øre. ÅOP er god når du skal sammenligne med andre lån. Her gælder det om at finde et lån med den laveste sats.

Alle låneudbydere skal udover debitorrente og ÅOP også skrive:

Lånebeløbet (det beløb du får udbetalt) – i dette tilfælde 15.000 kr.
Samlede kreditomkostninger (summen af alle gebyrer og renter i hele lånets løbetid) – i dette tilfælde 2.344 kr.

Samlet tilbagebetaling (summen af lånebeløbet og samlede kreditomkostninger) – i dette tilfælde 17.344 kr.

Vælger du dette låneeksempel kommer du til at betale 17.344 kr. for en gadget, som du betaler 15.000 kroner for. Låneudgiften bliver altså lige knap 100 kr. om måneden i to år for at få din nye gadget finansieret.

Vil du betale den pris eller vil du vente til du har sparet beløbet op?

Tjek dit privatbudget

Inden du vælger om du vil låne penge til din nye gadget bør du gennemgå dit privatbudget.

dkPenge har lavet en tjekliste hvor du får hjælp til at gennemgå alle udgifter. Du får også tips og råd til hvordan du kan gennemgå dine udgifter og se om du kan skære nogle udgifter væk.

På det låneeksempel vi havde før var den månedlige ydelse på lånet 722,- kr. Hvis du kan ’barbere’ dit budget (altså minimere dine udgifter) kan du måske på den måde få råd til at låne til din nye gadget.

Afhængig af omfanget af din privatøkonomi kan der være mange penge at spare. Mange spare penge ved at finde et billigere mobilabonnement, skifte forsikringsselskab, skifte bank eller blot gennemgå alle de abonnementsordninger de er tilmeldt.

Er du faldet for fristelsen til at være medlem af en eller flere abonnementssider som du ikke benytter dig af? Abonnere du på streamingtjenester, som du ikke benytter? Et fitnessabonnement, som ikke bliver brugt? Gå dine udgifter igennem med et tættekam.

Brug dkPenge’s tjekliste til privatbudget og få frigivet kontanter hver måned.

Nu har du måske råd til at finansiere din gadget og er samtidig sluppet for unødvendige udgifter.

Team dkPenge

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.