bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Sådan kommer Fitbit’s nye smartwatch til at se ud

Fitbit er gået hele vejen, og har nu planer om at udgive et nyt smartwatch.

Efter Fitbit’s seneste salgstal, som var yderst skuffende, blandt andet grundet Apple Watch og den store efterspørgsel, er fitnesstracker-giganten hoppet med på vognen og laver nu også et smartwatch.

Det hele startede da Fitbit købte den første store smartwatch-dille, pebble watch som i starten var en stor success. Nu har Fitbit erkendt deres nederlag og forsøger nu at rette op på dette ved at producere et endnu smartere og endnu bedre smartwatch end nogle af deres forrige (heriblandt deres nyeste Fitbit Ionic, som helt bestemt heller ikke har været en success). Selvfølgelig med motionstracking i fokus.

Mindre ur og ny målgruppe

Nu har nyhedsmediet Warable fået fingrene i grafiske billeder af det kommende smartwatch fra Fitbit. For at lægge ud så er – som flere andre medier også har udtalt – uret meget mindre end deres forrige Fitbit Ionic. Dette er en god ting eftersom Fitbits største målgruppe er kvinder. Ionic var simpelthen bare for stort og klodset.

Billede: Warable.com

Det ser også ud som om Fitbit har hentet inspiration fra Pebbles design. Uret ser generelt mere indbydende ud end de forrige. Lækkert glat og simpelt design, med matte uimodståelige farver.

Det er tydelig at se, at Fitbit forsøger sig med det kvindelige målgruppe. Både farver, form og størrelse er langt mere feminine end mange af Fitbits nuværende produkter.

LÆS OGSÅ: 6 Apple Watch Apps Som Gør Din Hverdag Lidt Nemmere

Lækre farver og vandtæthed

Som billederne nedenfor viser bliver uret udgivet i fire forskellige lækre farver. Sort, sølv, rose gold og trækul, med flere remme i forskellige farverige designs.

Derudover kan Wareable forsikre os om at uret vil være vandtæt ned til 50 meter, hvilket gør dette ur til det tredje Fitbit ur man kan svømme med.

Wareable
Billede: Wareable.com
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.