bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Apple tager kampen op mod Google Home og Amazon Echo: Sådan kommer den nye Siri-højtaler til at blive

Apple har valgt at udgive en stemmestyret højtaler i stil med de populære Amazon Echo og Google Home. Hvordan den kommende højtaler kommer til at se ud og fungere kan du læse om her i artiklen.

Der har længe været rygter om en Siri-højtaler fra Apple, som vil have samme funktioner og smarte stemmekontrol som Siri – som vi kender fra iPhone og iPad – har.

Kendt design?

Et af de seneste rygter siger at den kommende Siri-højtaler kommer til at ligne Apple’s Mac Pro med et cylinderformet design med glatte sider, en højtaler-lignende kant for neden – som kan sammenlignes med Google Home og Amazon Echo’s design – og ikke mindst en kontrolbjælke i toppen hvorfra lydstyrke og andre funktioner kan justeres.

Højtaleren kommer som sagt til at understøtte Siri, men også Airplay. Herudover vil højtaleren have Beats by Dre-teknologi.

LÆS OGSÅ: Beats X er her – Se de fede features og de flotte billeder!

Siri kan blive en uundværlig del af hjemmet

Med denne kommende opdatering inden for stemmestyrede højtalere, vil vi få mulighed for at tale med vores allesammens Siri, uden at have en iPhone eller iPad i nærheden. Siri-højtaleren vil blive en integreret del af vores hjem, og det vil give dig mulighed for at have Siri ved hånden uanset hvor du er.

Eftersom Siri kan afspille musik, styre dine Homekit apparater og hurtigt finde forskellige informationer på nettet, vil dette også kunne lade sig gøre med den kommende Apple højtaler.

LÆS OGSÅ: Her er de fedeste gadgets som kan tilkobles Apple Homekit!

Siri-højtaleren kommer snart

I følge en artikel fra mobil.nu, vil det cylinderformede vidunder af en højtaler formodentlig allerede udkomme til juni hvor Apple afholder en udviklerkonference i San Jose.

Eftersom højtaleren endnu ikke er udgivet, kan vi kun gætte på prisen. Google Home koster omkring 1000 kroner så vi gætter på at Apples udgave kommer til at koste det dobbelte eller mere.

LÆS OGSÅ: Apple Homepod får dårlige anmeldelser

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.