bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Tip: Sådan undgår du telefonsælgere og spam-opkald!

Er du også træt af irriterende telefonsælgere, og massere af spam-opkald fra udlandet? Her kan du se hvordan du kan undgå sådanne opkald.

Hvis du – ligesom mange af os andre – er utrolig træt af påtrængende telefonsælgere, og en masse unødvendige spamopkald fra udlandet, så har du her svaret på hvordan alt dette nemt kan udgås, med én enkelt app, som sørger for at du ved hvornår et spam-nummer ringer.

Appen Truecaller – som automatisk sporer om det er et spam-nummer som ringer – har været ude på markedet i et stykke tid, og appen virker nu som en drøm. Og så er den oven i købet gratis!

Med tre enkle trin, kan du på få minutter oprette dig i Truecallers database, og automatisk få besked hvis en telefonsælger eller et andet spam-nummer ringer til dig. Truecallers blokerings-liste bliver automatisk opdateret hver dag med de seneste telefonnumre til deres spam-database.

Appen kan downloades i app store eller google play. Når det er gjort, kan du oprette dig som Truecaller bruger, ved hjælp af dit mobilnummer. Når du er oprettet og har aktiveret Truecaller i dine telefonindstillinger, vil din opkaldsskærm automatisk vise dig om det er et spam-nummer eller et helt reelt telefonnummer som ringer til dig.

truecallerSamtidig med det, fungerer appen også ligesom krak eller de gule sider, hvor du kan spore et telefonnummer eller et navn. Selvfølgelig er alle numre ikke indkodet i systemet, men med tiden vil flere og flere numre blive tilføjet til databasen, og til sidst vil det være næsten umuligt at kunne ringe som en spammer, uden det kan ses af opkaldsmodtageren.

Når du har downloadet Truecaller er der nogle få trin du skal igennem før du kan fuldføre din oprettelse. Appen guider dig godt igennem processen, men for god ordens skyld har jeg samlet en tjekliste over de tre trin du skal igennem her:

Trin 1.

For at komme i gang skal du åbne appen, vælge dit land og indtaste dit telefonnummer. Hvis du – da du satte din telefon op – har valgt at du bor i Danmark, vil Truecaller automatisk vælge +45 som landekode.

Trin 2.

Når du har indtastet dit telefonnummer og klikket videre, vil du inden for få sekunder modtage en SMS fra Truecaller, med en 6 cifret aktiveringskode, som skal indtastes i appen. Hvis du ikke modtager nogen SMS, eller hvis SMS’en er tom, skal du vente 2 minutter før du kan foretage et opkald til Truecallers opkalds-robot, som vil oplæse din aktiveringskode på engelsk – så vær klar til at skrive den ned.

Trin 3.

Når dit nummer er indtastet, skal du oprette dig som bruger. Det gør du ved at indtaste dine brugeroplysninger. Navn, efternavn osv. På den måde kan de andre Truecaller brugere se at du er en reel privatperson. Du skal også huske at indstille din telefon, så du giver tilladelse til at Truecaller må styre dine opkald. Det bliver vist i appen med et billede.

Når du er oprettet, skal du regelmæssigt ind i appen og opdatere blokerings-databasen for nye telefonnumre. Truecaller sørger for at tilføje numrene. Du skal bare opdatere. Utroligt nemt.

Appen kan anbefales til alle. Uanset hvor gammel du er, så kan spam opkald være en pest, og derfor er det rart at kunne se hvor opkaldet kommer fra. Faktisk viser Truecaller også navnet på den person som ringer – også selvom de ikke er oprettet i din kontaktbog.

 Fordele:

  • Appen er for alle
  • Det er nemt at oprette sig
  • Du undgår spam-opkald

Ulemper:

  • Du skal opdatere spam-listen regelmæssigt
  • Det er ikke alle numre som er indkodet i systemet

Fordelene overgår ulemperne, og jeg kan ikke gøre andet end at anbefale dig at downloade appen hurtigst muligt.

87%
Fantastisk

Truecaller er en helt igennem gennemtænkt app, som er rigtig nem at komme i gang med at bruge. Den fortjener ikke andet end at få topkarakter. Derfor 4,5 stjerner.

  • Design
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.