bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Samsung Galaxy S8 – billeder er lækket

Den nye Samsung Galaxy S8 forventes at udkomme i slutningen af marts måned 2017, men nu er der blevet lækket nogle billeder og videoer, som sagtens kunne være af den nye telefon. Videoen kan ses nedenfor.

Billederne her viser Samsung Galaxy S8’s nye design hvor skærmen næsten når ud til kanterne. Den buede skærm som vi kender fra Samsung Galaxy S7, har de valgt at beholde – sammen med en helt normalt 3,5mm stik til hovedtelefoner.

Telefonen minder meget om de foregående, men der mangler dog en fysisk knap som ellers var på Samsung Galaxy S7. Alt i alt minder den nye S8 meget om de lækkede detaljer om iPhone 8, som angiveligt skulle udkomme til efteråret.

LÆS OGSÅ: iPhone 8 bliver meget dyrere end forventet!

Den nye S8 kommer til at udkomme i to versioner. En stor og en lidt mindre.

galaxy s8

Hvornår udkommer Samsung Galaxy S8, og hvilke specs har den?

Samsung Galaxy S8 udkommer den 29. marts 2017 kl. 17.

Efter rygterne kommer S8’eren til at have nogle vilde specs. Heriblandt en 4K skærm, SD830 chip og bedst af alt USB-C, så vi kan få en lynhurtig opladning.

Forhåbentlig kommer den også til at have et større, og bedre batteri.

Det bedste ved den nye telefon er, at Samsung har valgt at indbygge deres fingerprint-scanner under glasset så det giver telefonen et meget pænere, og mere minimalistisk ‘look’.

Hvad kommer den til at koste?

Der er stadig ingen som ved præcis hvad den kommer til at koste, men efter et gæt – fra et engelsk magasin – kommer Samsung Galaxy S8 til at koste omkring 600 pund, hvilket svarer til 5300 kroner. Om den kommer til at koste 5300 kroner må tiden vise, for ingen kan give et klart svar.

Da vi stadig er en måned fra udgivelsesdatoen, vil der helt sikkert komme flere rygter og nyheder om den nye telefon.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.